Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 decembrie 2023, 8:40

Reclamă
Mihai Stoica, răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB. Este vorba de fostul atacant de la CFR Cluj şi Rapid, Marko Dugandzic. Atacantul care evoluează acum în Arabia Saudită, la Al Tai, a spus că nu ar accepta niciodată o ofertă de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a fost golgheterul sezonului trecut de Liga 1, cu 22 de goluri în 38 de meciuri. La începutul actualei stagiuni, atacantul croat a fost vândut de giuleșteni, în schimbul a două milioane de euro, arabilor de la Al-Tai.

Mihai Stoica, răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB

„Marko Dugandzic, care nu vine la FCSB, a spus clar. Nu l-a chemat nimeni, dar el zice că nu vine„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Marko Dugandzic refuză cu fermitate un transfer la FCSB

Marko Dugandzic nu s-a ferit de cuvinte și a transmis un mesaj clar despre un posibil transfer la FCSB. Fostul golgheter de la Rapid a declarat că în momentul de față, nu ar accepta o eventuală propunere de a semna cu roș-albaștrii.

Marko Dugandzic a fost întrebat despre posibilitatea de a juca la FCSB, rivala echipei la care el a evoluat până la începutul acestui sezon. Vârful croat a transmis clar că nu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali, deoarece s-a simțit extraordinar în Giulești.

Reclamă

Dugandzic a mai declarat că, peste cinci ani, lucrurile nu mai sunt la fel, și ar putea lua în calcul varianta de a semna cu rivala giuleștenilor.

„Pfff! Nu cred că aș veni la FCSB! Din prima zi în care am venit la Rapid am simțit că e ceva unic. Ce am simțit și încă simt nu poate fi descris. M-am simțit foarte bine și, așa cum se zice, Rapidul îți intră în suflet și nu mai iese. 99% n-aș accepta, pentru că nu pot!

Acum că mă gândesc, dar în cinci, șase ani nu știi ce se va întâmpla. Știți cum e viața… Pentru moment, inima mea e alături de Rapid și ar fi necinstit să mă duc acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să îmi dea câți bani vor, nu e vorba despre asta. În carieră nu ai parte de multe cluburi de acest fel, care să-ți ajungă la inimă. Bineînțeles, suntem sportivi profesioniști și schimbăm cluburile, dar, pentru mine, Rapid e unic! Cu siguranță, aș spune nu acestei oferte”, a declarat Marko Dugandzic, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City Vezi toate știrile
Citește și