Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 decembrie 2023, 8:40

Reclamă
Mihai Stoica, răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB. Este vorba de fostul atacant de la CFR Cluj şi Rapid, Marko Dugandzic. Atacantul care evoluează acum în Arabia Saudită, la Al Tai, a spus că nu ar accepta niciodată o ofertă de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a fost golgheterul sezonului trecut de Liga 1, cu 22 de goluri în 38 de meciuri. La începutul actualei stagiuni, atacantul croat a fost vândut de giuleșteni, în schimbul a două milioane de euro, arabilor de la Al-Tai.

Mihai Stoica, răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB

„Marko Dugandzic, care nu vine la FCSB, a spus clar. Nu l-a chemat nimeni, dar el zice că nu vine„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Marko Dugandzic refuză cu fermitate un transfer la FCSB

Marko Dugandzic nu s-a ferit de cuvinte și a transmis un mesaj clar despre un posibil transfer la FCSB. Fostul golgheter de la Rapid a declarat că în momentul de față, nu ar accepta o eventuală propunere de a semna cu roș-albaștrii.

Marko Dugandzic a fost întrebat despre posibilitatea de a juca la FCSB, rivala echipei la care el a evoluat până la începutul acestui sezon. Vârful croat a transmis clar că nu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali, deoarece s-a simțit extraordinar în Giulești.

Reclamă

Dugandzic a mai declarat că, peste cinci ani, lucrurile nu mai sunt la fel, și ar putea lua în calcul varianta de a semna cu rivala giuleștenilor.

„Pfff! Nu cred că aș veni la FCSB! Din prima zi în care am venit la Rapid am simțit că e ceva unic. Ce am simțit și încă simt nu poate fi descris. M-am simțit foarte bine și, așa cum se zice, Rapidul îți intră în suflet și nu mai iese. 99% n-aș accepta, pentru că nu pot!

Acum că mă gândesc, dar în cinci, șase ani nu știi ce se va întâmpla. Știți cum e viața… Pentru moment, inima mea e alături de Rapid și ar fi necinstit să mă duc acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să îmi dea câți bani vor, nu e vorba despre asta. În carieră nu ai parte de multe cluburi de acest fel, care să-ți ajungă la inimă. Bineînțeles, suntem sportivi profesioniști și schimbăm cluburile, dar, pentru mine, Rapid e unic! Cu siguranță, aș spune nu acestei oferte”, a declarat Marko Dugandzic, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și