Închide meniul

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în acest sezon

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2023, 17:06

Reclamă
Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în acest sezon

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1

Adrian Ilie, în timpul unui interviu - Hepta

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în această stagiune, dominată până în acest moment de FCSB. Echipa lui Gigi Becali e lider după primele 21 de etape şi pare din ce în ce mai aproape de un nou titlu, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e pe primul loc, cu 44 de puncte, la opt lungimi de CFR Cluj şi la 10 puncte de Universitatea Craiova. Chiar dacă la finalul sezonului regular punctele vor fi înjumătăţite, Ilie susţine că roş-albaştrii vor cuceri titlul.

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în acest sezon

„Tot FCSB. A zis și Gigi înainte, ei sunt pe primul loc, ăilalți o să termine pe 2-3”, a spus Adrian Ilie, citat de fanatik.ro.

Dacă distanţa de CFR ca rămâne de opt puncte la finalul sezonului regular, FCSB va intra în play-off cu patru puncte avans. Ar fi de ajuns pentru un nou titlu, susţinea recent Gigi Becali.

Gigi Becali: E cam imposibil să te mai ajungă cineva

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

Reclamă

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Clasamentul Ligii 1 la finalul anului 2023

S-a aflat cum arată clasamentul Ligii 1 la finalul anului 2023. Totul s-a decis după ultimul meci al etapei a 21-a, Dinamo – FC Voluntari, scor 1-0. „Câinii” au legat a doua victorie la rând şi continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Aşa cum era stabilit, FCSB este campioana de iarnă.

Echipa lui Gigi Becali are un avans semnificativ faţă de rivale. Fără titlu câştigat din 2015, roş-albaştrii au 8 puncte avans faţă de CFR Cluj. Universitatea Craiova încheie anul pe podium, cu 34 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, Sepsi şi Farul sunt celelalte echipe aflate pe locuri care asigură prezenţa în play-off. Hermannstadt şi U Cluj ţin aproape şi sunt chiar sub linie.

Cum arată clasamentul Ligii 1

  • 1. FCSB – 44 de puncte
  • 2. CFR Cluj – 36 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova – 34 de puncte
  • 4. Rapid – 33 de puncte
  • 5. Sepsi – 30 de puncte
  • 6. Farul – 30 de puncte
  • 7. Hermannstadt – 29 de puncte
  • 8. U Cluj – 29 de puncte
  • 9. FCU Craiova – 27 de puncte
  • 10. Petrolul – 27 de puncte
  • 11. Oţelul – 26 de puncte
  • 12. UTA – 24 de puncte
  • 13. FC Voluntari – 24 de puncte
  • 14. Poli Iaşi – 23 de puncte
  • 15. Dinamo – 16 puncte
  • 16. FC Botoşani – 12 puncte
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” Vezi toate știrile
Citește și