Închide meniul

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în acest sezon

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2023, 17:06

Reclamă
Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în acest sezon

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1

Adrian Ilie, în timpul unui interviu - Hepta

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în această stagiune, dominată până în acest moment de FCSB. Echipa lui Gigi Becali e lider după primele 21 de etape şi pare din ce în ce mai aproape de un nou titlu, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e pe primul loc, cu 44 de puncte, la opt lungimi de CFR Cluj şi la 10 puncte de Universitatea Craiova. Chiar dacă la finalul sezonului regular punctele vor fi înjumătăţite, Ilie susţine că roş-albaştrii vor cuceri titlul.

Adrian Ilie a anunţat cine va lua titlul în Liga 1, în acest sezon

„Tot FCSB. A zis și Gigi înainte, ei sunt pe primul loc, ăilalți o să termine pe 2-3”, a spus Adrian Ilie, citat de fanatik.ro.

Dacă distanţa de CFR ca rămâne de opt puncte la finalul sezonului regular, FCSB va intra în play-off cu patru puncte avans. Ar fi de ajuns pentru un nou titlu, susţinea recent Gigi Becali.

Gigi Becali: E cam imposibil să te mai ajungă cineva

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

Reclamă

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Clasamentul Ligii 1 la finalul anului 2023

S-a aflat cum arată clasamentul Ligii 1 la finalul anului 2023. Totul s-a decis după ultimul meci al etapei a 21-a, Dinamo – FC Voluntari, scor 1-0. „Câinii” au legat a doua victorie la rând şi continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Aşa cum era stabilit, FCSB este campioana de iarnă.

Echipa lui Gigi Becali are un avans semnificativ faţă de rivale. Fără titlu câştigat din 2015, roş-albaştrii au 8 puncte avans faţă de CFR Cluj. Universitatea Craiova încheie anul pe podium, cu 34 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, Sepsi şi Farul sunt celelalte echipe aflate pe locuri care asigură prezenţa în play-off. Hermannstadt şi U Cluj ţin aproape şi sunt chiar sub linie.

Cum arată clasamentul Ligii 1

  • 1. FCSB – 44 de puncte
  • 2. CFR Cluj – 36 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova – 34 de puncte
  • 4. Rapid – 33 de puncte
  • 5. Sepsi – 30 de puncte
  • 6. Farul – 30 de puncte
  • 7. Hermannstadt – 29 de puncte
  • 8. U Cluj – 29 de puncte
  • 9. FCU Craiova – 27 de puncte
  • 10. Petrolul – 27 de puncte
  • 11. Oţelul – 26 de puncte
  • 12. UTA – 24 de puncte
  • 13. FC Voluntari – 24 de puncte
  • 14. Poli Iaşi – 23 de puncte
  • 15. Dinamo – 16 puncte
  • 16. FC Botoşani – 12 puncte
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și