Închide meniul

Alexander Zverev, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sunt nerăbdător să mă întorc în Satul olimpic”

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2023, 17:59 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:22

Reclamă
Alexander Zverev, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sunt nerăbdător să mă întorc în Satul olimpic

Alexander Zverev, înainte de Jocurile Olimpice 2024

Alexander Zverev, în timpul unui meci - Profimedia Images

Alexander Zverev a vorbit înainte de Jocurile Olimpice 2024, acolo unde va ajunge în postura de campion olimpic, după aurul cucerit la Tokyo. Acesta susţine că este foarte nerăbdător să-şi apere titlul, susţine EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jocurile Olimpice sunt, întotdeauna, ceva foarte special”, a declarat, vineri, Zverev, care dispută la Sydney competiţia United Cup alături de echipa Germaniei.

Alexander Zverev, înainte de Jocurile Olimpice 2024

„Este, fără îndoială, cel mai mare eveniment al anului, după părerea mea, pentru că Jocurile Olimpice nu au loc decât o dată la patru ani. Este ceva ce, cu adevărat, aştept cu nerăbdare, mai ales în calitate de campion en titre”, a adăugat Alexander Zverev.

„Sunt nerăbdător să mă întorc în Satul olimpic din nou şi să locuiesc în acele mici apartamente unde toţi suntem împreună, să petrecem o perioadă frumoasă. Este ce am făcut la Tokyo şi a fost minunat”, a adăugat jucătorul german, care l-a învins pe rusul Karen Kacianov în finala de la Tokyo, după ce l-a eliminat pe sârbul Novak Djokovic în semifinale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și