Închide meniul

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Decizia luată de Dan Şucu după ce i s-a cerut un salariu uriaş

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 15:47

Reclamă
Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Decizia luată de Dan Şucu după ce i s-a cerut un salariu uriaş

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid

Horaţiu Moldovan, negocieri cu Dan Şucu şi Victor Angelescu / Colaj Profimediaimages

S-a aflat câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Portarul în vârstă de 25 de ani are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca încă din această vară. FC Basel insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a ajuns prima opţiune şi între buturile naţionalei României şi i-a ajutat pe tricolori să obţină calificarea la EURO 2024. Nu s-a grăbit să plece din Giuleşti şi a cerut garanţii că va juca meci de meci, pentru a accepta o ofertă. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au chemat la negocieri, în încercarea de a-i prelungi contractul.

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid

Potrivit gsp.ro, Horaţiu Moldovan a cerut un salariu uriaş pentru Liga 1. A cerut 30.000 de euro pe lună pentru a încheia sezonul în tricoul Rapidului. O sumă similară primeşte Florinel Coman de la Gigi Becali.

Şefii din Giuleşti ar fi decis că efortul financiar este mult prea mare şi nu au acceptat propunerea goalkeeperului. Astfel, Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de a pleca în această perioadă de mercato.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Voi sta cu familia și, dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară„, spunea Moldovan după ultimul meci al Rapidului din 2023.

Reclamă

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Dacă Moldovan va pleca în această perioadă de mercato, Ionuţ Radu are şanse importante să fie adus în Giuleşti. Cu o cotă de piaţă de trei milioane de euro, portarul de 26 de ani nu mai prinde nici măcar banca de rezerve la Bournemouth. Gruparea din Premier League este dispusă să renunţe la împrumutul românului, care s-ar putea întoarce astfel la Inter.

Potrivit prosport.ro, Ionuţ Radu le-ar fi solicitat celor de la Inter să îl lase să joace la o altă echipă, astfel încât să îşi intre în formă şi să intre în vederile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Dan Şucu ar fi intrat deja pe fir şi poartă negocieri pentru a-l aduce la Rapid.

Inter l-a tot împrumutat, în ultimii ani, pe portarul român. Acesta a jucat la Genoa, Parma, Cremonese şi Auxerre, înainte să ajungă la Bournemouth. Primul meci din Premier League pentru Radu a fost unul de coşmar. A primit 6 goluri de la Manchester City. El a mai fost titularizat în victoria cu Burnley.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a cerut să i se găsească repede înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. Italianul se mai poate baza numai pe Virgil Drăghia şi pe juniorul Bogdan Ungureanu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și