Închide meniul

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Decizia luată de Dan Şucu după ce i s-a cerut un salariu uriaş

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 15:47

Reclamă
Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Decizia luată de Dan Şucu după ce i s-a cerut un salariu uriaş

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid

Horaţiu Moldovan, negocieri cu Dan Şucu şi Victor Angelescu / Colaj Profimediaimages

S-a aflat câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Portarul în vârstă de 25 de ani are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca încă din această vară. FC Basel insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a ajuns prima opţiune şi între buturile naţionalei României şi i-a ajutat pe tricolori să obţină calificarea la EURO 2024. Nu s-a grăbit să plece din Giuleşti şi a cerut garanţii că va juca meci de meci, pentru a accepta o ofertă. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au chemat la negocieri, în încercarea de a-i prelungi contractul.

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid

Potrivit gsp.ro, Horaţiu Moldovan a cerut un salariu uriaş pentru Liga 1. A cerut 30.000 de euro pe lună pentru a încheia sezonul în tricoul Rapidului. O sumă similară primeşte Florinel Coman de la Gigi Becali.

Şefii din Giuleşti ar fi decis că efortul financiar este mult prea mare şi nu au acceptat propunerea goalkeeperului. Astfel, Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de a pleca în această perioadă de mercato.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Voi sta cu familia și, dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară„, spunea Moldovan după ultimul meci al Rapidului din 2023.

Reclamă

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Dacă Moldovan va pleca în această perioadă de mercato, Ionuţ Radu are şanse importante să fie adus în Giuleşti. Cu o cotă de piaţă de trei milioane de euro, portarul de 26 de ani nu mai prinde nici măcar banca de rezerve la Bournemouth. Gruparea din Premier League este dispusă să renunţe la împrumutul românului, care s-ar putea întoarce astfel la Inter.

Potrivit prosport.ro, Ionuţ Radu le-ar fi solicitat celor de la Inter să îl lase să joace la o altă echipă, astfel încât să îşi intre în formă şi să intre în vederile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Dan Şucu ar fi intrat deja pe fir şi poartă negocieri pentru a-l aduce la Rapid.

Inter l-a tot împrumutat, în ultimii ani, pe portarul român. Acesta a jucat la Genoa, Parma, Cremonese şi Auxerre, înainte să ajungă la Bournemouth. Primul meci din Premier League pentru Radu a fost unul de coşmar. A primit 6 goluri de la Manchester City. El a mai fost titularizat în victoria cu Burnley.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a cerut să i se găsească repede înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. Italianul se mai poate baza numai pe Virgil Drăghia şi pe juniorul Bogdan Ungureanu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și