Închide meniul

Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal! Mesajul postat după victoria lui Rafa cu Dominic Thiem

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 18:18

Reclamă
Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal! Mesajul postat după victoria lui Rafa cu Dominic Thiem

Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal

Rafael Nadal, la finalul meciului cu Dominic Thiem - Profimedia Images

Carlos Alcaraz a avut o reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal pe terenul de joc. Ibericul a lipsit 349 de zile din cauza unor accidentări şi a disputat primul meci oficial la Brisbane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă i-a adus şi prima victorie, 7-5, 6-1 cu Dominic Thiem. Evoluţia veteranului cu 22 de titluri de Grand Slam în carieră a fost una solidă şi primită cu braţele deschise de colegii din circuit.

Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal

„Ce bucurie să te văd din nou pe teren, Rafa”, a scris pe Instagram dublul câştigător de Grand Slam.

Nadal, acum locul 672 ATP, a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a trece de Thiem, locul 98 ATP, venit din calificări. Nadal, câştigător a 22 de titluri de Grand Slam, s-a accidentat la şold în timpul meciului pierdut anul trecut în turul secund la Australian Open, iar în luna iunie a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

La ieşirea de pe Pat Rafter Arena arhiplină, Nadal a considerat „nivelul (său) pozitiv” după această victorie „foarte importantă”, relatează AFP. Ibericul are 1069 de succese în cariera sa de profesionist, fiind pe locul patru după Jimmy Connors (1274), Roger Federer (1251) şi Novak Djokovic (1076). El l-a detronat pe Ivan Lendl (1068).

Reclamă

Spaniolul va juca în turul al doilea cu australianul Jason Kubler, locul 102 ATP şi beneficiar al unui wild card, al cărui adversar din primul tur, rusul Aslan Karaţev, locul 35 ATP şi cap de serie numărul 8, a abandonat după setul doi. Kubler câştigase primul set, cu 6-4, iar Karaţev pe cel de-al doilea, cu 7-6 (7-4).

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:45 Simona Halep s-a retras în primul tur la Trophee Clarins. Românca a câştigat primul set cu Kessler, dar nu a mai putut continua 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și