Închide meniul

Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal! Mesajul postat după victoria lui Rafa cu Dominic Thiem

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 18:18

Reclamă
Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal! Mesajul postat după victoria lui Rafa cu Dominic Thiem

Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal

Rafael Nadal, la finalul meciului cu Dominic Thiem - Profimedia Images

Carlos Alcaraz a avut o reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal pe terenul de joc. Ibericul a lipsit 349 de zile din cauza unor accidentări şi a disputat primul meci oficial la Brisbane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă i-a adus şi prima victorie, 7-5, 6-1 cu Dominic Thiem. Evoluţia veteranului cu 22 de titluri de Grand Slam în carieră a fost una solidă şi primită cu braţele deschise de colegii din circuit.

Carlos Alcaraz, reacţie superbă după revenirea lui Rafael Nadal

„Ce bucurie să te văd din nou pe teren, Rafa”, a scris pe Instagram dublul câştigător de Grand Slam.

Nadal, acum locul 672 ATP, a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a trece de Thiem, locul 98 ATP, venit din calificări. Nadal, câştigător a 22 de titluri de Grand Slam, s-a accidentat la şold în timpul meciului pierdut anul trecut în turul secund la Australian Open, iar în luna iunie a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

La ieşirea de pe Pat Rafter Arena arhiplină, Nadal a considerat „nivelul (său) pozitiv” după această victorie „foarte importantă”, relatează AFP. Ibericul are 1069 de succese în cariera sa de profesionist, fiind pe locul patru după Jimmy Connors (1274), Roger Federer (1251) şi Novak Djokovic (1076). El l-a detronat pe Ivan Lendl (1068).

Reclamă

Spaniolul va juca în turul al doilea cu australianul Jason Kubler, locul 102 ATP şi beneficiar al unui wild card, al cărui adversar din primul tur, rusul Aslan Karaţev, locul 35 ATP şi cap de serie numărul 8, a abandonat după setul doi. Kubler câştigase primul set, cu 6-4, iar Karaţev pe cel de-al doilea, cu 7-6 (7-4).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și