Închide meniul

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc. Motivul incredibil pentru care totul a picat în ultima secundă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 8:12

Reclamă
Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc. Motivul incredibil pentru care totul a picat în ultima secundă

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc. Alexandru Chipciu a fost extrem de aproape de o revenire senzaţională la FCSB, dar a fost convins de soţia Andreea să rămână la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara lui 2023, Mihai Stoica l-a convins pe jucătorul de 34 de ani cotat la 500.000 de euro să revină la echipa pentru care a evoluat în perioada 2012-2016. Dar o discuţie cu soţia a schimbat decizia.

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc

Andreea nu a vrut să înceapă o nouă viaţă în Bucureşti, ţinând cont că fetele celor doi sunt la şcoală în Cluj-Napoca. Arian, Irene, Ștefania și Medeea sunt cele patru fete ale fostului internaţional.

„A existat discuţia între noi doi (n.r- Chipciu și Mihai Stoica), da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia.

Am 4 fete și e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea… Dacă eram singur, îmi luam geanta şi plecam pentru că mă motivează performanţa”, a spus Chipciu, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu

La finalul lui 2023, mijlocaşul de 34 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău, tenhnicianul său de la U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a preluat-o pe U Cluj în luna august. Clujenii au încheiat anul pe locul opt, la un singur punct de locurile de play-off.

„Acum beneficiem de domnul Sabău, fără să iau peria… e ceva rău pentru fotbalul românesc că nu a antrenat atâția ani. Să știi atât fotbal, calitatea umană, și cum arată, și cum se prezintă, și cum vorbește… Ăsta e modelul care să ne ducă spre partea de Vest.

Domnul Sabău, acum când a revenit, a știut cum să lase jucătorului libertatea, de multe ori a închis ochii la anumite lucruri, nu grave. Dar se gândea mai mult la jucător decât la persoana lui. Iar asta mă surprinde.

Reclamă 4 / 0/3

Am lucrat și cu domnul Dan Petrescu și știu cât de sever este în astfel de lucruri. Știe să ne dea, dar să ne și responsabilizeze.

Ne-a reinventat ca jucători și ne-a redat pasiunea și încrederea pentru a juca la un nivel înalt, în România”, a declarat Alexandru Chipciu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și