Închide meniul

Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu: „Modelul care ne duce spre Vest! Ştie mult fotbal!”

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 17:13

Reclamă
Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu: „Modelul care ne duce spre Vest! Ştie mult fotbal!

Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

S-a aflat care este antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu. Mijlocaşul de 34 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău, tenhnicianul său de la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău a preluat-o pe U Cluj în luna august. Clujenii au încheiat anul pe locul opt, la un singur punct de locurile de play-off.

Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu a declarat că Ioan Ovidiu Sabău este un antrenor foarte bun, şi e mare păcat că acesta nu a antrenat atâtea sezoane. Nu mai puţin de nouă ani a „stat pe bară” fostul internaţional, până să revină pe banca lui U Cluj, în iarna lui 2023.

De asemenea, Chipciu a mai declarat că Sabău are metode de lucru preluate din fotbalul din Vest, fiind un mare plus pentru Liga 1.

„Acum beneficiem de domnul Sabău, fără să iau peria… e ceva rău pentru fotbalul românesc că nu a antrenat atâția ani. Să știi atât fotbal, calitatea umană, și cum arată, și cum se prezintă, și cum vorbește… Ăsta e modelul care să ne ducă spre partea de Vest.

Reclamă

Domnul Sabău, acum când a revenit, a știut cum să lase jucătorului libertatea, de multe ori a închis ochii la anumite lucruri, nu grave. Dar se gândea mai mult la jucător decât la persoana lui. Iar asta mă surprinde.

Am lucrat și cu domnul Dan Petrescu și știu cât de sever este în astfel de lucruri. Știe să ne dea, dar să ne și responsabilizeze.

Ne-a reinventat ca jucători și ne-a redat pasiunea și încrederea pentru a juca la un nivel înalt, în România”, a declarat Alexandru Chipciu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Te gândeşti la EURO 2024?” Răspunsul sincer dat de Alexandru Chipciu

„Te gândeşti la EURO 2024?” este întrebarea la care Alexandru Chipciu a oferit imediat răspunsul. Mijlocaşul celor de la U Cluj a dat de înţeles că nu şi-a luat gândul de la o revenire la echipa naţională, însă este conştient de faptul că va fi o concurenţă mare pentru un loc în lotul României.

Alexandru Chipciu a declarat că o eventuală prezenţă a sa la EURO 2024 va depinde de foarte multe lucruri, în special de accidentări. De asemenea, acesta a mai transmis că Edi Iordănescu va fi pus în situaţia de a alege şi de a lăsa acasă mai mulţi jucători, care traversează o formă foarte bună.

„Depinde de forma de atunci, accidentări și așa mai departe. Poate că vor fi la EURO jucători care acum nici nu se gândesc, nici nu iau în calcul că ar putea fi luați.

La EURO 2016 era o discuție cu mine și cu Maxim, amândoi jucam mijlocaș stânga și eu atunci la FCSB nu eram în formă și el n-a mers la EURO, iar acum dacă stau să mă gândesc și la nivelul la care e acum, mi se pare cumva ciudat că n-a fost. Probabil și la acest EURO vor fi cazuri de acest fel”, a declarat Alex Chipciu, conform prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și