Închide meniul

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc. Motivul incredibil pentru care totul a picat în ultima secundă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 8:12

Reclamă
Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc. Motivul incredibil pentru care totul a picat în ultima secundă

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc. Alexandru Chipciu a fost extrem de aproape de o revenire senzaţională la FCSB, dar a fost convins de soţia Andreea să rămână la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara lui 2023, Mihai Stoica l-a convins pe jucătorul de 34 de ani cotat la 500.000 de euro să revină la echipa pentru care a evoluat în perioada 2012-2016. Dar o discuţie cu soţia a schimbat decizia.

Gigi Becali a ratat transferul sezonului în fotbalul românesc

Andreea nu a vrut să înceapă o nouă viaţă în Bucureşti, ţinând cont că fetele celor doi sunt la şcoală în Cluj-Napoca. Arian, Irene, Ștefania și Medeea sunt cele patru fete ale fostului internaţional.

„A existat discuţia între noi doi (n.r- Chipciu și Mihai Stoica), da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia.

Am 4 fete și e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea… Dacă eram singur, îmi luam geanta şi plecam pentru că mă motivează performanţa”, a spus Chipciu, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu

La finalul lui 2023, mijlocaşul de 34 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău, tenhnicianul său de la U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a preluat-o pe U Cluj în luna august. Clujenii au încheiat anul pe locul opt, la un singur punct de locurile de play-off.

„Acum beneficiem de domnul Sabău, fără să iau peria… e ceva rău pentru fotbalul românesc că nu a antrenat atâția ani. Să știi atât fotbal, calitatea umană, și cum arată, și cum se prezintă, și cum vorbește… Ăsta e modelul care să ne ducă spre partea de Vest.

Domnul Sabău, acum când a revenit, a știut cum să lase jucătorului libertatea, de multe ori a închis ochii la anumite lucruri, nu grave. Dar se gândea mai mult la jucător decât la persoana lui. Iar asta mă surprinde.

Reclamă 4 / 0/3

Am lucrat și cu domnul Dan Petrescu și știu cât de sever este în astfel de lucruri. Știe să ne dea, dar să ne și responsabilizeze.

Ne-a reinventat ca jucători și ne-a redat pasiunea și încrederea pentru a juca la un nivel înalt, în România”, a declarat Alexandru Chipciu, conform sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și