Închide meniul

Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali: „Vreau să bat FCSB”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 16:12

Reclamă
Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali: „Vreau să bat FCSB

Avertisment pentru Gigi Becali, în războiul cu FRF

Gigi Becali / Profimedia Images

Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali este nimeni altul decât italianul Giovanni Costantino, tehnicianul lui FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul, care a fost în trecut mecanic de locomotivă, are ambiţii mari în ceea ce priveşte meciurile pe care le mai are de disputat FCU Craiova în acest sezon.

Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali: „Vreau să bat FCSB”

Ambiția mea e să câștig tot ce pot câștiga. Am mare ambiție, sunt competitiv, așa trăiesc. Sper să ajung cât mai sus cu FCU. Vreau să bat pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB.

Trebuie să părăsim zona play-out-ului și să ne propunem cât mai mult. Cupa este o altă țintă pe care o avem. Dar să ajungem în play-off este ceea ce visăm. Nu e un obiectiv ușor, dar sperăm la tot ce e mai bun”, a declarat Giovanni Costantino pentru flashscore.ro.

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB! A refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova! Anunţul lui Adrian Mititelu

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB, după ce a refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu, care a dezvăluit că o altă echipă i-a oferit mijlocaşului său o ofertă mai bună.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a efectuat deja două transferuri la FCSB, pentru a-şi întări echipa după pauza competiţională de iarnă. Luis Phelipe şi Baba Alhassan s-au înţeles cu formaţia roş-albastră.

Adrian Mititelu a declarat că i-a oferit lui Yassine Bahassa un nou contract, actuala înţelegere a acestuia cu FCU Craiova expirând la finalul sezonului. Deşi patronul din Bănie era convins de faptul că oferta sa era de nerefuzat, mijlocaşul a spus pas propunerii venite din partea conducerii de pe „Ion Oblemenco”.

De asemenea, Adrian Mititelu a mai dezvăluit că, cel mai probabil, un alt club a intrat pe fir pentru a-l transfera pe Bahassa, care la finalul sezonului va deveni jucător liber de contract şi se va putea transfera gratis la orice echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am făcut o ofertă de nerefuzat, dar se pare că n-a fost atât de nerefuzat”

„Bahassa e sub contract cu noi până în 30 iunie 2024. I-am făcut o ofertă de nerefuzat, dar se pare că n-a fost atât de nerefuzat că ne-a refuzat sau cel puţin nu ne-a răspuns la ea. Probabil altcineva i-a dat mai mult. Asta e.

Probabil că de la 1 august 2024 va putea juca la orice echipă îşi doreşte el şi sperăm ca atunci când vine din vacanţă să înţeleagă că acest club i-a oferit foarte mult, i-a oferit posibilitatea să se afirme, să se remarce”, a declarat Adrian Mititelu, după victoria obţinută de FCU Craiova cu Petrolul.

În urmă cu circa două luni, Gigi Becali declara faptul că îl va putea transfera gratis pe Bahassa de la FCU Craiova, fiind la curent cu situaţia contractuală a mijlocaşului de 31 de ani.

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa”, a declarat Gigi Becali despre Yassine Bahassa.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:00

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

22:56

FCSB şi-a aflat toate posibilele adversare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Poate da peste PAOK Salonic în turul 2

22:40

FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

22:20

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves: „Prea inconstant! Fotbalul lui este alcătuit din flash-uri!”

22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și