Închide meniul

Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali: „Vreau să bat FCSB”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 16:12

Reclamă
Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali: „Vreau să bat FCSB

Avertisment pentru Gigi Becali, în războiul cu FRF

Gigi Becali / Profimedia Images

Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali este nimeni altul decât italianul Giovanni Costantino, tehnicianul lui FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul, care a fost în trecut mecanic de locomotivă, are ambiţii mari în ceea ce priveşte meciurile pe care le mai are de disputat FCU Craiova în acest sezon.

Antrenorul din Liga 1 care i-a pus gând rău lui Gigi Becali: „Vreau să bat FCSB”

Ambiția mea e să câștig tot ce pot câștiga. Am mare ambiție, sunt competitiv, așa trăiesc. Sper să ajung cât mai sus cu FCU. Vreau să bat pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB.

Trebuie să părăsim zona play-out-ului și să ne propunem cât mai mult. Cupa este o altă țintă pe care o avem. Dar să ajungem în play-off este ceea ce visăm. Nu e un obiectiv ușor, dar sperăm la tot ce e mai bun”, a declarat Giovanni Costantino pentru flashscore.ro.

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB! A refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova! Anunţul lui Adrian Mititelu

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB, după ce a refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu, care a dezvăluit că o altă echipă i-a oferit mijlocaşului său o ofertă mai bună.

Reclamă

Gigi Becali a efectuat deja două transferuri la FCSB, pentru a-şi întări echipa după pauza competiţională de iarnă. Luis Phelipe şi Baba Alhassan s-au înţeles cu formaţia roş-albastră.

Adrian Mititelu a declarat că i-a oferit lui Yassine Bahassa un nou contract, actuala înţelegere a acestuia cu FCU Craiova expirând la finalul sezonului. Deşi patronul din Bănie era convins de faptul că oferta sa era de nerefuzat, mijlocaşul a spus pas propunerii venite din partea conducerii de pe „Ion Oblemenco”.

De asemenea, Adrian Mititelu a mai dezvăluit că, cel mai probabil, un alt club a intrat pe fir pentru a-l transfera pe Bahassa, care la finalul sezonului va deveni jucător liber de contract şi se va putea transfera gratis la orice echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am făcut o ofertă de nerefuzat, dar se pare că n-a fost atât de nerefuzat”

„Bahassa e sub contract cu noi până în 30 iunie 2024. I-am făcut o ofertă de nerefuzat, dar se pare că n-a fost atât de nerefuzat că ne-a refuzat sau cel puţin nu ne-a răspuns la ea. Probabil altcineva i-a dat mai mult. Asta e.

Probabil că de la 1 august 2024 va putea juca la orice echipă îşi doreşte el şi sperăm ca atunci când vine din vacanţă să înţeleagă că acest club i-a oferit foarte mult, i-a oferit posibilitatea să se afirme, să se remarce”, a declarat Adrian Mititelu, după victoria obţinută de FCU Craiova cu Petrolul.

În urmă cu circa două luni, Gigi Becali declara faptul că îl va putea transfera gratis pe Bahassa de la FCU Craiova, fiind la curent cu situaţia contractuală a mijlocaşului de 31 de ani.

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa”, a declarat Gigi Becali despre Yassine Bahassa.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și