Închide meniul

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB! A refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova! Anunţul lui Adrian Mititelu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 23:46

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB! A refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova! Anunţul lui Adrian Mititelu

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB

Yassine Bahassa, într-un meci la FCU Craiova, şi Gigi Becali, într-o conferinţă de presă/ Colaj Hepta

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB, după ce a refuzat prelungirea contractului cu FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu, care a dezvăluit că o altă echipă i-a oferit mijlocaşului său o ofertă mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a efectuat deja două transferuri la FCSB, pentru a-şi întări echipa după pauza competiţională de iarnă. Luis Phelipe şi Baba Alhassan s-au înţeles cu formaţia roş-albastră.

Yassine Bahassa are cale liberă spre FCSB

Adrian Mititelu a declarat că i-a oferit lui Yassine Bahassa un nou contract, actuala înţelegere a acestuia cu FCU Craiova expirând la finalul sezonului. Deşi patronul din Bănie era convins de faptul că oferta sa era de nerefuzat, mijlocaşul a spus pas propunerii venite din partea conducerii de pe „Ion Oblemenco”.

De asemenea, Adrian Mititelu a mai dezvăluit că, cel mai probabil, un alt club a intrat pe fir pentru a-l transfera pe Bahassa, care la finalul sezonului va deveni jucător liber de contract şi se va putea transfera gratis la orice echipă.

„Bahassa e sub contract cu noi până în 30 iunie 2024. I-am făcut o ofertă de nerefuzat, dar se pare că n-a fost atât de nerefuzat că ne-a refuzat sau cel puţin nu ne-a răspuns la ea. Probabil altcineva i-a dat mai mult. Asta e.

Reclamă

Probabil că de la 1 august 2024 va putea juca la orice echipă îşi doreşte el şi sperăm ca atunci când vine din vacanţă să înţeleagă că acest club i-a oferit foarte mult, i-a oferit posibilitatea să se afirme, să se remarce”, a declarat Adrian Mititelu, după victoria obţinută de FCU Craiova cu Petrolul.

În urmă cu o lună, Gigi Becali declara faptul că îl va putea transfera gratis pe Bahassa de la FCU Craiova, fiind la curent cu situaţia contractuală a mijlocaşului de 31 de ani.

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa”, a declarat Gigi Becali despre Yassine Bahassa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu. Patronul de la FCSB e sigur de reuşită dacă echipa sa va intra în playoff cu un avans de 5 puncte.

“Când ai diferență cu soț mai ai un punct în plus. Când ai diferență cu soț ori nu te rotunjești tu și nici ei, ori te rotunjești și tu și ei. Ai avantajul că ai diferența de puncte, că ai terminat sezonul regulat cu mai multe puncte. La egalitate suntem favorizați. Deci nu ai 4, ai 5.

Dacă avem 5 sau 6 puncte avans după înjumătățire nu mai am niciun fel de emoții. Puteam să avem 11 puncte față de ei (n.r. CFR Cluj). Alea 2 (n.r. din egalul cu CFR Cluj) care erau la noi acum, minus 1 la ei (n.r. la CFR Cluj)”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și