Închide meniul

Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial: „Avem un acord”

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2024, 8:14 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 9:57

Reclamă
Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial: „Avem un acord

Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG - Profimedia Images

Kylian Mbappe a făcut anunţul începutului de an în fotbalul mondial. Starul de 25 de ani poate pleca de la PSG, liber de contract, la finalul sezonului şi susţine că are un acord cu preşedintele lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a intrat în detalii, Mbappe susţine că cele două părţi sunt protejate, chiar dacă 2024 ne va aduce transferul pe care fanii lui Real Madrid îl aşteaptă de doi ani.

Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial: „Avem un acord”

„Încă nu am luat o decizie legată de viitorul meu, dar am un acord cu președintele Al-Khelaifi și asta înseamnă că toate părțile sunt protejate. Mă concentrez pe echipă, nu pe situația mea.

Nu m-am decis asupra viitorului meu, nu am ales. Nimeni din interiorul clubului nu vorbește despre asta, nu este un subiect”, a spus Mbappe, după Supercupa Franţei.

Reclamă

După golul marcat cu Toulouse în Supercupa Franţei (2-0), Mbappe l-a depăşit pe Edinson Cavani la numărul de golul marcate pe Parc des Princes în istoria lui PSG (111).

Kylian Mbappe, făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial

Kylian Mbappe a fost făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial. Starul lui PSG a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu Real Madrid. Christophe Dugarry a răbufnit şi îi cere lui Mbappe să încheie definitiv marea „telenovelă” a ultimilor ani.

Atacantul care a jucat pentru Barcelona, AC Milan şi Bordeaux a ţinut să afirme că îşi doreşte ca Mbappe să plece din campionatul Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am impresia că o dată la şase luni este vorba despre Mbappe, dacă rămâne sau pleacă. Asta mă deranjează, m-am săturat de asta! Vreau ca Mbappe să se angajeze într-un proiect de club şi să nu mai fie într-un proiect personal. M-am săturat să ascult, la fiecare şase luni, discuţii despre viitorul său club. M-am săturat! Nu mă interesează, pur şi simplu nu mă mai interesează!

Sper să plece, din tot sufletul! Cred că stagnează. Constat că în duelurile lui este din ce în ce mai previzibil, îi lipseşte forţa şi caracterul. Văd că dispare des în anumite dueluri. Cu această atitudine şi cu braţele din ce în ce mai mult ridicate, transmite ceva negativ.

Până la proba contrarie, fotbalul este un sport de echipă. El nu a fost adus pentru statistici, ci pentru ca clubul lui să câştige Liga Campionilor. Nu este cazul în acest moment!

Şi-a dorit din toată puterea să fie liderul echipei iar acum pare că este un copil mic. Uneori dă impresia că costumul este prea mare pentru el! Simt că este puţin pierdut, nu există simbioză. Lucrurile nu merg bine la PSG de câteva luni„, a declarat Dugarry pentru RMC, potrivit marca.com.

Kylian Mbappe a marcat pe bandă rulantă în acest sezon, pentru PSG. A înscris 22 de goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 23 de meciuri din toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și