Închide meniul

Kylian Mbappe, făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial: „M-am săturat! Sper din tot sufletul să plece de la PSG”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 13:16

Reclamă
Kylian Mbappe, făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial: „M-am săturat! Sper din tot sufletul să plece de la PSG

Kylian Mbappe, făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial

Kylian Mbappe, criticat dur / Profimediaimages

Kylian Mbappe a fost făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial. Starul lui PSG a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu Real Madrid. Christophe Dugarry a răbufnit şi îi cere lui Mbappe să încheie definitiv marea „telenovelă” a ultimilor ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost campion mondial şi european cu Franţa, Dugarry a lansat un atac frontal la golgheterul din Ligue 1. Acesta a cedat nervos şi a dat de pământ cu Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe, făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial

Atacantul care a jucat pentru Barcelona, AC Milan şi Bordeaux a ţinut să afirme că îşi doreşte ca Mbappe să plece din campionatul Franţei.

Am impresia că o dată la şase luni este vorba despre Mbappe, dacă rămâne sau pleacă. Asta mă deranjează, m-am săturat de asta! Vreau ca Mbappe să se angajeze într-un proiect de club şi să nu mai fie într-un proiect personal. M-am săturat să ascult, la fiecare şase luni, discuţii despre viitorul său club. M-am săturat! Nu mă interesează, pur şi simplu nu mă mai interesează!

Sper să plece, din tot sufletul! Cred că stagnează. Constat că în duelurile lui este din ce în ce mai previzibil, îi lipseşte forţa şi caracterul. Văd că dispare des în anumite dueluri. Cu această atitudine şi cu braţele din ce în ce mai mult ridicate, transmite ceva negativ.

Reclamă

Până la proba contrarie, fotbalul este un sport de echipă. El nu a fost adus pentru statistici, ci pentru ca clubul lui să câştige Liga Campionilor. Nu este cazul în acest moment!

Şi-a dorit din toată puterea să fie liderul echipei iar acum pare că este un copil mic. Uneori dă impresia că costumul este prea mare pentru el! Simt că este puţin pierdut, nu există simbioză. Lucrurile nu merg bine la PSG de câteva luni„, a declarat Dugarry pentru RMC, potrivit marca.com.

Kylian Mbappe a marcat pe bandă rulantă în acest sezon, pentru PSG. A înscris 21 de goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 22 de meciuri din toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid mai face o încercare şi începe un asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe, cel care are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro. Florentino Perez a trecut peste dezamăgirea din vară şi e gata să forţeze noi negocieri cu starul lui PSG. Vrea să îşi vadă visul împlinit şi să îl aducă pe Mbappe, gratis, pe Santiago Bernabeu.

Şefii lui Real Madrid vor relua discuţiile cu Kylian Mbappe săptămâna viitoare. Atacantul francez intră în ultimele 6 luni de contract şi poate negocia cu orice club. Poate ajunge la gruparea blanco, pe 30 iunie, din postura de jucător liber de contract.

Spaniolii anunţă că conducătorii Realului au un draft de contract încă din luna mai a anului trecut, când cele ajunseseră la un acord cu Mbappe. Starul fotbalului mondial a fost convins pe ultima sută de metri, de Nasser Al-Khelaifi, să continue la campioana Franţei.

Madrilenii sunt pregătiţi să ofere acelaşi salariu anual de atunci, 26 de milioane de euro, net! La acesta se adaugă un bonus de 130 de milioane de euro la semnătură. Oferta este astronomică! Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Carlo Ancelotti.

Sursa citată anterior anunţă că este ultima tentativă a lui Florentino Perez de a-l transfera pe Kylian Mbappe. „Este acum sau niciodată”, precizează Marca. Preşedintele liderului din La Liga a stabilit şi un ultimatum. Pentru a nu repeta ceea ce s-a întâmplat în trecut, Perez a stabilit o dată până la care aşteaptă un răspuns. The Athletic a dezvăluit că Mbappe are timp până la mijlocul lunii ianuarie să se hotărască dacă va semna cu Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și