Închide meniul

Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial: „Avem un acord”

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2024, 8:14 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 9:57

Reclamă
Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial: „Avem un acord

Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG - Profimedia Images

Kylian Mbappe a făcut anunţul începutului de an în fotbalul mondial. Starul de 25 de ani poate pleca de la PSG, liber de contract, la finalul sezonului şi susţine că are un acord cu preşedintele lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a intrat în detalii, Mbappe susţine că cele două părţi sunt protejate, chiar dacă 2024 ne va aduce transferul pe care fanii lui Real Madrid îl aşteaptă de doi ani.

Kylian Mbappe, anunţul începutului de an în fotbalul mondial: „Avem un acord”

„Încă nu am luat o decizie legată de viitorul meu, dar am un acord cu președintele Al-Khelaifi și asta înseamnă că toate părțile sunt protejate. Mă concentrez pe echipă, nu pe situația mea.

Nu m-am decis asupra viitorului meu, nu am ales. Nimeni din interiorul clubului nu vorbește despre asta, nu este un subiect”, a spus Mbappe, după Supercupa Franţei.

Reclamă

După golul marcat cu Toulouse în Supercupa Franţei (2-0), Mbappe l-a depăşit pe Edinson Cavani la numărul de golul marcate pe Parc des Princes în istoria lui PSG (111).

Kylian Mbappe, făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial

Kylian Mbappe a fost făcut praf de o vedetă a fotbalului mondial. Starul lui PSG a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu Real Madrid. Christophe Dugarry a răbufnit şi îi cere lui Mbappe să încheie definitiv marea „telenovelă” a ultimilor ani.

Atacantul care a jucat pentru Barcelona, AC Milan şi Bordeaux a ţinut să afirme că îşi doreşte ca Mbappe să plece din campionatul Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am impresia că o dată la şase luni este vorba despre Mbappe, dacă rămâne sau pleacă. Asta mă deranjează, m-am săturat de asta! Vreau ca Mbappe să se angajeze într-un proiect de club şi să nu mai fie într-un proiect personal. M-am săturat să ascult, la fiecare şase luni, discuţii despre viitorul său club. M-am săturat! Nu mă interesează, pur şi simplu nu mă mai interesează!

Sper să plece, din tot sufletul! Cred că stagnează. Constat că în duelurile lui este din ce în ce mai previzibil, îi lipseşte forţa şi caracterul. Văd că dispare des în anumite dueluri. Cu această atitudine şi cu braţele din ce în ce mai mult ridicate, transmite ceva negativ.

Până la proba contrarie, fotbalul este un sport de echipă. El nu a fost adus pentru statistici, ci pentru ca clubul lui să câştige Liga Campionilor. Nu este cazul în acest moment!

Şi-a dorit din toată puterea să fie liderul echipei iar acum pare că este un copil mic. Uneori dă impresia că costumul este prea mare pentru el! Simt că este puţin pierdut, nu există simbioză. Lucrurile nu merg bine la PSG de câteva luni„, a declarat Dugarry pentru RMC, potrivit marca.com.

Kylian Mbappe a marcat pe bandă rulantă în acest sezon, pentru PSG. A înscris 22 de goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 23 de meciuri din toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și