Închide meniul
UPDATE

Denis Drăguş a avut nevoie de doar 12 minute să dea primul gol pentru Gaziantep din 2024. Final de meci de coşmar pentru Şumudică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 16:36 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:25

Reclamă
Denis Drăguş a avut nevoie de doar 12 minute să dea primul gol pentru Gaziantep din 2024. Final de meci de coşmar pentru Şumudică

Denis Drăguş a avut nevoie de doar 12 minute să dea primul gol pentru Gaziantep din 2024

Profimedia

Denis Drăguş a început în forţă noul an. Atacantul român a avut nevoie de doar 12 minute pentru a marca primul gol din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş continuă să facă senzaţie la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică. Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 12.

Update 18:00: Final de meci de coşmar pentru echipa lui Marius Şumudică. Gaziantep a fost egalată şi a ratat dramatic victoria.

Denis Drăguş a avut nevoie de doar 12 minute să dea primul gol pentru Gaziantep din 2024

Denis Drăguş a marcat cu un şut din prima, din interioul careului, la colţul lung.

Reclamă

Denis Drăguş a renăscut cu Mariuş Şumudică antrenor. A marcat golul cu numărul 9 în acest sezon pentru Gaziantep, în partida cu Pendikspor. Peste 8 minute, Marius Şumudică a văzut cartonaşul galben pentru proteste.

Denis Drăguș, mesaj direct pentru adversarii de la EURO 2024

Denis Drăguș a transmis un mesaj direct pentru adversarii de la EURO 2024. Atacantul celor de la Gaziantep, care a contribuit la calificarea echipei naționale la turneul final din Germania, a vorbit despre grupa „tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

România face parte din Grupa E a Campionatului European din 2024, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, tot în această grupă se va afla și selecționata care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

”Suntem calificați la European, de abia așteptăm vara, meciurile și să ne bucurăm. Îmi doream să joc cu Belgia din prima urnă. E o echipă pe care o cunosc, mulți dintre jucători au jucat în campionatul intern (n.r. cel al Belgiei). Vine o generație nouă a Belgiei. Mă simt bine și nu cred că se așteaptă la ceea ce le vom oferi noi în meciul direct.

E clar că vrem să ieșim din grupă, după care fiecare meci e o finală. Ne dorim să facem meciuri perfect și să putem să ajungem cât mai departe, dar clar primul obiectiv este să ieșim din grupă”, a spus Denis Drăguș.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și