Închide meniul

Denis Drăguș, mesaj direct pentru adversarii de la EURO 2024. Obiectivul clar al „tricolorilor”: „Vrem să ieșim din grupă”

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 13:59

Reclamă
Denis Drăguș, mesaj direct pentru adversarii de la EURO 2024. Obiectivul clar al tricolorilor”: Vrem să ieșim din grupă”

Curg ofertele pentru Denis Drăguş

Denis Drăguș / Profimedia

Denis Drăguș a transmis un mesaj direct pentru adversarii de la EURO 2024. Atacantul celor de la Gaziantep, care a contribuit la calificarea echipei naționale la turneul final din Germania, a vorbit despre grupa „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România face parte din Grupa E a Campionatului European din 2024, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, tot în această grupă se va afla și selecționata care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Denis Drăguș, mesaj direct pentru adversarii de la EURO 2024. Discursul atacantului de la Gaziantep

La întoarcerea în țară, Denis Drăguș a dezvăluit faptul că principalul obiectiv al „tricolorilor” este să iasă din grupe. De asemenea, atacantul de la echipa lui Marius Șumudică a analizat și echipa națională din Belgia, având în vedere faptul că aparține de clubul Standard Liege (n.r. din Belgia), fiind doar împrumutat la formația turcă Gaziantep.

”Suntem calificați la European, de abia așteptăm vara, meciurile și să ne bucurăm. Îmi doream să joc cu Belgia din prima urnă. E o echipă pe care o cunosc, mulți dintre jucători au jucat în campionatul intern (n.r. cel al Belgiei). Vine o generație nouă a Belgiei. Mă simt bine și nu cred că se așteaptă la ceea ce le vom oferi noi în meciul direct.

E clar că vrem să ieșim din grupă, după care fiecare meci e o finală. Ne dorim să facem meciuri perfect și să putem să ajungem cât mai departe, dar clar primul obiectiv este să ieșim din grupă”, a spus Denis Drăguș, la întoarcerea în țară.

Reclamă

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos la Gaziantep! Atacantul vrea să își asigure locul la EURO 2024

Jucătorul de 24 de ani a fost decisiv și în ultimul meci din acest an al formației la care este legitimat. A ajuns la cifre senzaționale, de la transferul în Turcia.

În minutul 27 al duelului care contează pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Turcia, Denis Drăguș a deschis scorul. La momentul respecitv a luat o acțiune pe cont propriu și a driblat, în mod excelent, doi adversari. Mai apoi a pătruns în careu și a trimis fără probleme balonul în poartă.

(INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GOLUL SENZAȚIONAL MARCAT DE DENIS DRĂGUȘ)

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu această reușită, atacantul care a fost convocat de Edi Iordănescu în preliminariile pentru EURO 2024, a ajuns la 5 goluri marcate în 16 partide jucate pentru echipa pregătită de Marius Șumudică.

Denis Drăguş a pasat decisiv şi la golul al doilea marcat de Gaziantep în meciul de pe terenul celor de la Karagumruk. După reuşita din minutul 27, Drăguş i-a pasat lui Gradel, care a marcat în minutul 49. În minutul 54 a fost introdus şi celălalt român, Alex Maxim.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și