Închide meniul

„Nu pot accepta asta!” Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată în finalul meciului. Gaziantep a condus cu 2-0

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 19:49

Reclamă
„Nu pot accepta asta! Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată în finalul meciului. Gaziantep a condus cu 2-0

Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată în finalul meciulu

Marius Șumudică a revenit la Gaziantep în luna septembrie / Profimedia

Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată. Gaziantep a condusc cu 2-0 în partida cu Pendikspor. Denis Drăguş a deschis scorul, iar Maxim a pasat decisiv la al doilea gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a avut un discurs dur şi a spus că nu poate accepta ca echipa sa să fie egalată, după ce a condus cu 2-0. Mai mult, Şumudică a spus că echipa sa trebuia să „rupă jocul” la scorul de 2-0.

Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată

”Nici nu știu ce să spun. Pentru a doua oară facem cadou niște puncte. Am luat două goluri în trei minute. Nu vreau să spun prea multe pentru că sunt la cald, dar nu pot accepta așa ceva. 

Am zis că prima dată a fost un accident, dar când se întâmplă a doua oară, nu pot accepta. Trebuie să mergem mai departe. Trebuie s-o spun, a fost un cartonaș roșu pentru ei, însă nu e o scuză.

Când ai 2-0, trebuie să rupi jocul. Când am venit, echipa asta nu avea niciun punct, acum avem 20 de puncte. Cred că toată lumea era fericită dacă spuneam că vom avea 20 de puncte în acest moment”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Reclamă

Marius Şumudică a spus totul despre ofertele de ultimă oră primite

Marius Şumudică a spus totul despre ofertele de ultimă oră primite din Arabia Saudită. Al-Raed şi Abha au vrut să-l convingă pe Şumi cu salarii stelare, dar antrenorul român a ales să rămână la Gaziantep.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și