Închide meniul

Marius Şumudică, dorit de două cluburi din Arabia Saudită! Ar putea prelua o echipă la care evoluează un român!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 16:44

Reclamă
Marius Şumudică, dorit de două cluburi din Arabia Saudită! Ar putea prelua o echipă la care evoluează un român!

Marius Şumudică, dorit de două cluburi din Arabia Saudită

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică e dorit de două cluburi din Arabia Saudită! Al-Raed şi Abha sunt echipele care vor să îl convingă pe Şumudică să antreneze din nou în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român a fost pus în fruntea listei de achiziţii de cele două echipe, informează presa din Golf, citată de digisport.ro.

Marius Şumudică, dorit de două cluburi din Arabia Saudită!

Şumudică a mai antrenat-o în trecut pe Al-Raed. La Abha evoluează românul Ciprian Tătăruşanu, acesta fiind considerat un atu de către conducerea echipei pentru ca „Şumi” să fie convins să semneze cu formaţia aflată în prezent pe locul 17 în campionat.

Şumudică pare tentat însă să rămână la Gaziantep. Antrenorul român se simte foarte bine în Turcia. Pe lângă acest aspect, Şumudică ar avea ambiţia să salveze echipa de la retrogradare. El a preluat Gaziantep atunci când echipa era lanterna clasamentului, fără niciun punct obţinut.

În prezent, Gaziantep e pe locul 15 în prima ligă turcă, având două puncte peste formaţia aflată pe primul loc retrogradabil, Fatih Karagumruk.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Drăguş, detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică: „Nu e chiar ok”. Ce obiective are în 2024

Denis Drăguş a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică. Atacantul lui Gaziantep a plecat în Turcia după câteva zile petrecute în ţară, dar fără antrenorul său.

Şumudică nu s-a simţit bine în ultimele zile şi a ieşit pozitiv la testul Covid-19, fiind nevoit să mai aştepte câteva zile pentru a reveni în Turcia.

Denis Drăguş a vorbit la plecarea din ţară despre starea de sănătate a antrenorului său şi a dezvăluit că acesta nu se simte foarte bine, dar că îl aşteaptă înapoi la echipă cât mai repede.

Reclamă

„Sperăm şi Mister să fie bine cât mai repede şi să revină alături de noi. Am vorbit. Nu e chiar ok. Sper să-i treacă cât mai repede. Avem nevoie de el”, a spus Denis Drăguş, la plecarea din ţară.

„Suntem siguri că vom scăpa echipa de retrogradare”

Drăguş a vorbit şi despre obiectivele pe care le are în 2024, fiind convins că va reuşi să se salveze de la retrogradare cu Gaziantep şi că aşteaptă cu nerăbdare vara, atunci când va participa cu România la Campionatul European din Germania.

„Să o ţin tot aşa, cum a fost ultima parte din 2023. Suntem siguri că vom scăpa echipa (n.r. de retrogradare) şi vom urca cât mai sus, pentru că nu este locul nostru acolo.

Aşteptăm cu nerăbdare vara, dar până atunci avem mult de muncă. E important ca fiecare dintre noi să ne îndeplinim obiectivele la club”, a mai spus Denis Drăguş.

Marius Șumudică, noi detalii despre starea sa de sănătate

Marius Șumudică a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. Antrenorul celor de la Gaziantep nu a fost lăsat să plece din țară, având în vedere faptul că are Covid 19.

Tehnicianul ar fi trebuit să plece din țară pe data de 29 decembrie, dar plecarea acestuia nu a mai fost posibilă, având în vedere faptul că persoanele care au Covid nu pot părăsi țara. Acum, acesta a vorbit, în detaliu, despre starea sa de sănătate.

”Ăsta e norocul meu de fiecare dată când vin acasă, trag câte un virus după mine. N-am avut niciun fel de problemă, nu știu de unde, probabil prin avion, prin aeroport.

De vreo două zile m-am simțit nu foarte confortabil, am simțit că mi-am pierdut gustul și mirosul și am zis ‘ia stai, mă, că am un test în casă, să-mi fac’. Ieri seară s-a dovedit că am corona.

Azi dimineață am fost la Matei Balș (n.r. un spital din București) și mi s-a dat tratament adecvat pentru cinci zile. Mi s-a descoperit și o pneumonie. Mâine va pleca staff-ul meu, după care, probabil pe 1 sau pe 2, când totul va fi OK, mă voi deplasa și eu”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și