Închide meniul

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui: „E cu un pas în urma coechipierilor”

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 8:39

Reclamă
Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui: „E cu un pas în urma coechipierilor

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui

Ianis Hagi, în timpul meciului Deportivo Alaves - Betis Sevilla / Profimedia

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui. Alaves s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Betis, într-o partidă în care internaţionalul român a fost titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a evoluat până în minutul 65, atunci când a fost înlocuit cu Giuliano Simeone. În cele 65 de minute în care a evoluat, Hagi nu a impresionat.

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui

La finalul partidei, presa din Spania a analizat prestaţia internaţionalului român. Din nefericire pentru acesta, nu a reuşit să impresioneze, fiind unul dintre „aspectele mai puţin reuşite ale meciului”, aşa cum au notat spaniolii:

„Primul 11 a combinat prezența unor jucători de rezervă cu continuitatea unor titulari. Au fost pozitive aparițiile lui Benavídez sau Kike. Sola a jucat ca fundaș lateral, Rioja și-a acoperit banda stângă, în timp ce Hagi a lăsat o impresie gri în rolul său de mijlocaș ofensiv. Acesta a fost unul dintre aspectele mai puțin reușite ale meciului.

S-a bucurat de încă o șansă ca titular, dar tot nu reușește să facă un meci întreg reușit. Deși încearcă și muncește, nu reușește să fie decisiv în atac. Faptul că Alavés a atacat mai mult pe flancuri i-a conferit un rol secundar”, au scris cei de la alaves.elcorreo.com, care i-au acordat nota 6.

Reclamă

Nici cei de la noticiasdealava.eus nu l-au menajat pe român, spunând despre acesta că este cu un pas în urma colegilor săi, chiar dacă arată că încearcă de fiecare dată când are ocazia:

„A încercat întotdeauna când a avut ocazia, dar e cu un pas în urma coechipierilor săi. A avut o influență mai redusă în meci decât și-ar fi dorit”.

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, făcut chiar la începutul lui 2024

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi aduce o veste bună pentru mijlocaşul român, care a avut parte de un final de an extraordinar, în care a avut parte şi de nunta mult visată.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Marea Britanie susţine că Hagi va primi o nouă şansă la Rangers, sub comanda noului manager Philippe Clement. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la vară, când lui Ianis îi expiră împrumutul la Alaves. Ibericii nu au opţiune de cumpărare a internaţionalului de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. El va ajunge la vară pe Ibrox, unde, conform presei din Marea Britanie, va rămâne pentru următorul sezon.

„Mijlocaşul român a fost lăsat să plece sub formă de împrumut de către Michael Beale. Dar există multe speculaţii că acesta ar putea să primească o nouă şansă de la Philippe Clement”, notează britanicii de la dailyrecord.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și