Închide meniul

Ce notă a primit Ianis Hagi după Alaves – Betis 1-0. Cum s-a descurcat „Prințul” în meciul din Cupa Regelui

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 23:13

Reclamă
Ce notă a primit Ianis Hagi după Alaves – Betis 1-0. Cum s-a descurcat Prințul” în meciul din Cupa Regelui

Ce notă a primit Ianis Hagi după Alaves - Betis 1-0.

Ianis Hagi / Profimedia

Specialiștii au anunțat ce notă a primit Ianis Hagi după Alaves – Betis 1-0. Fiul lui Gică Hagi a fost titular în partida care a adus calificarea echipei sale în optimile competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o lună în care nu a mai fost titular la formația din La Liga, tehnicianul lui Alaves a contat pe serviciile mijlocașului încă din primul minut. Totuși, acesta nu a impresionat și a fost înlocuit în minutul 65 cu Simeone, la scorul de 1-0 în favoarea echipei sale.

Ce notă a primit Ianis Hagi după Alaves – Betis 1-0. „Prințul” a atins mingea de 19 ori în 65 de minute

În cele 65 de minute jucate pentru Alaves, Ianis Hagi a atins mingea de 19 ori. Din cele 10 pase pe care le-a încercat, fiul lui Gică Hagi a reușit să trimită cu succes 8 dintre acestea.

De asemenea, mijlocașul care a contribuit la calificarea României la Campionatul Mondial din 2024, care va avea loc în Germania, a trimis două șuturi către poarta adversă și a câștigat două dueluri aeriene în care a fost implicat.

Potrivit statisticilor oferite de specialiștii de la sofascore.ro, Ianis Hagi a primit nota de 6,8 pentru prestația din partida cu Betis. Acesta a fost una dintre cele mai mici note din echipa pregătită de Luis Garcia Plaza.

Reclamă

Până în momentul de față, „Prințul” a adunat 17 meciuri în tricoul celor de la Alaves, în care a reușit să marcheze de 2 ori și să ofere o singură pasă decisivă. În momentul de față, jucătorul împrumutat în Spania de scoțienii de la Rangers este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, făcut chiar la începutul lui 2024

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi aduce o veste bună pentru mijlocaşul român, care a avut parte de un final de an extraordinar, în care a avut parte şi de nunta mult visată.

Presa din Marea Britanie susţine că Hagi va primi o nouă şansă la Rangers, sub comanda noului manager Philippe Clement. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la vară, când lui Ianis îi expiră împrumutul la Alaves. Ibericii nu au opţiune de cumpărare a internaţionalului de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. El va ajunge la vară pe Ibrox, unde, conform presei din Marea Britanie, va rămâne pentru următorul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Mijlocaşul român a fost lăsat să plece sub formă de împrumut de către Michael Beale. Dar există multe speculaţii că acesta ar putea să primească o nouă şansă de la Philippe Clement”, notează britanicii de la dailyrecord.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și