Închide meniul
Foto

Ce a putut face fiul milionar al lui Leonard Doroftei după ce s-a gândit la oamenii din România care „abia îşi permit să mănânce”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2024, 13:20 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 14:29

Reclamă
Ce a putut face fiul milionar al lui Leonard Doroftei după ce s-a gândit la oamenii din România care „abia îşi permit să mănânce”

Ce a putut face fiul milionar al lui Leonard Doroftei

Colaj Leonard şi Adrian Doroftei

Fiul milionar al lui Leonard Doroftei a arătat că are mentalitatea de campion a tatălui său. Adrian Doroftei a renunţat să îşi cumpere o maşină în valoare de câteva sute de mii de euro. Aflat în Canada, el s-a gândit la oamenii din România care au mari probleme financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept.

Ce a putut face fiul milionar al lui Leonard Doroftei după ce s-a gândit la oamenii din România care „abia îşi permit să mănânce”

Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru minel

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, spunea cu un an în urmă fiul lui Doroftei, ajuns la 26 de ani.

Adrian Doroftei a lucrat, iniţial, în cadrul unei companii aeriane, însă a decis să meargă pe cont propriu. Acesta a intrat în domeniul afacerilor imobiliare şi îi merge de minune.

Reclamă

Câţi bani poate primi Leonard Doroftei lună de lună de la statul român

S-a aflat câţi bani poate primi Leonard Doroftei lună de lună de la statul român. Pentru perfomanţele fantastice pe care le-a avut în cariera sa, Leonard Doroftei primeşte lunar o rentă viageră.

Leonard Doroftei este unul dintre sportivii care au scris istorie pentru România. Campion mondial la box, Doroftei are în palmares şi două medalii olimpice, ambele de bronz, în 1992 la Barcelona şi în 1996 la Atlanta.

Conform documentelor de la site-ul Agenţiei Naţionale pentru Sport, Leornard Doroftei primeşte o rentă viageră de 9232 de lei. După ce s-a retras din box, Leonard Doroftei s-a implicat în afaceri. Din păcate, marelui campion nu i-au ieşit planurile de afaceri după ce a avut nişte neînţelegeri cu Administraţia locală din Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
mai
23:48
Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY
21
mai
23:42
VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League
21
mai
23:33
Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!”
21
mai
23:02
Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”
21
mai
22:23
Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo
21
mai
22:20
Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
21
mai
21:34
EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton
21
mai
21:23
Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”
21
mai
21:10
VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei
21
mai
20:42
„Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid”
Vezi toate știrile
Citește și