Închide meniul

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

Dan Roșu Publicat: 7 ianuarie 2024, 15:24

Reclamă
Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB - Hepta

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid a fost unul de mulţumire la adresa suporterilor liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ajuns direct în cantonamentul giuleştenilor, croatul de 33 de ani a arătat clasă şi nu s-a ferit să posteze un mesaj prin care şi-a arătat recunoştinţa faţă de suporterii care au fost alături de el în cele 23 de meciuri disputate pentru FCSB, în toate competiţiile acestui sezon.

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

„Dragi steliști, a fost o plăcere să joc pentru culorile voastre. Vă mulțumesc pentru toată stima și pentru suport și vă doresc mult succes în continuare”, a fost mesajul postat pe Instagram de Djokovic.

Croatul nu a stat pe gânduri când a fost pus pe lista neagră de Gigi Becali. Şi-a găsit repede noul club şi a semnat cu Rapid. Pentru a renunţa la restul de contract pe care îl mai avea cu liderul, Damjan a fost recompensat de Becali cu 70.000 de euro.

Reclamă

El a semnat acum noua înţelegere cu Rapid, valabilă pe un an şi jumătate. „Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB.

Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reușind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai Vezi toate știrile
Citește și