Închide meniul

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid! Anunţul oficial făcut de giuleşteni. Ce salariu va avea croatul

Dan Roșu Publicat: 7 ianuarie 2024, 10:40

Reclamă
Damjan Djokovic a semnat cu Rapid! Anunţul oficial făcut de giuleşteni. Ce salariu va avea croatul

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid - Facebook Rapid

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an şi jumătate. Anunţul oficial a fost făcut de giuleşteni, pe pagina de Facebook a clubului. Croatul de 33 de ani a ajuns la Rapid, liber de contract, după ce s-a despărţit de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic va câştiga în Giuleşti un salariu de 15.000 de euro, dar se poate lăuda şi că a primit 70.000 de euro de la Gigi Becali, pentru a rupe contractul încă din această iarnă.

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid

„Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB.

Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reușind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Reclamă

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid a fost dezvăluită chiar de patronul de la FCSB. Latifundiarul l-a lăsat să plece pe croatul care avea contract cu liderul până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic a ajuns deja în cantonamentul Rapidului, iar Gigi Becali susţine că i-a plătit 70.000 croatului, care câştiga un salariu lunar de 20.000 de euro la FCSB.

„I-am dat drumul să plece la Rapid. El oricum am înţeles că s-a înţeles cu ei, practic. A plecat, ce mai contează? Am dat eu bani. I-am dat bani lui. 70.000 de euro i-am dat ca să plece.

Noi dacă facem un contract, trebuie să-l respectăm. Are contract, când vrei să plece negociezi cu el. Nu are rost să discutăm ce nu mi-a plăcut. Poate merge la Rapid şi sparge norii. Se antrenează extraordinar, dar aşa am hotărât noi”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și