Închide meniul

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

Dan Roșu Publicat: 7 ianuarie 2024, 15:24

Reclamă
Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB - Hepta

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid a fost unul de mulţumire la adresa suporterilor liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ajuns direct în cantonamentul giuleştenilor, croatul de 33 de ani a arătat clasă şi nu s-a ferit să posteze un mesaj prin care şi-a arătat recunoştinţa faţă de suporterii care au fost alături de el în cele 23 de meciuri disputate pentru FCSB, în toate competiţiile acestui sezon.

Mesajul lui Damjan Djokovic pentru suporterii FCSB după ce a ajuns la rivala Rapid

„Dragi steliști, a fost o plăcere să joc pentru culorile voastre. Vă mulțumesc pentru toată stima și pentru suport și vă doresc mult succes în continuare”, a fost mesajul postat pe Instagram de Djokovic.

Croatul nu a stat pe gânduri când a fost pus pe lista neagră de Gigi Becali. Şi-a găsit repede noul club şi a semnat cu Rapid. Pentru a renunţa la restul de contract pe care îl mai avea cu liderul, Damjan a fost recompensat de Becali cu 70.000 de euro.

Reclamă

El a semnat acum noua înţelegere cu Rapid, valabilă pe un an şi jumătate. „Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB.

Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reușind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și