Închide meniul

Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia: „Vom face o analiză video!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 20:35

Reclamă
Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia: „Vom face o analiză video!

Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia

Profimedia

România a făcut show cu Slovenia la Campionatul European de polo masculin, dar au fost elemente care l-au nemulţumit pe Bogdan Rath în timpul partidei. Campionatul European de polo masculin este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României a anunţat că îi va băga în şedinţă pe elevii săi, după ce au avut perioade de joc mai slab. Pnetru România urmează partida cu Slovacia, care va fi marţi de la 18:45, live în AntenaPLAY.

Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia

Sunt mulţumit doar pentru o parte din meci. Pentru cealaltă parte care m-a nemulţumit, vom face o analiză video. Cred că a fost o parte din meci în care echipa s-a relaxat. O primă parte a partidei a fost ce mi-am dorit. Foarte buni în apărare şi foarte rapizi pe contraatac. Sunt mulţumit doar de prima parte. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, niciodată nu mergem cu gândul să pierdem. Vom vedea ce se va întâmpla cu Slovacia, dar vom da totul„, a spus Bogdan Rath.

Naţionala masculină de polo a României a învins duminică, la Dubrovnik, reprezentativa Sloveniei, scor 13-5, în al doilea meci din grupa D a Campionatului European.

Scorul pe reprize a fost 6-1, 2-2, 2-1, 3-1, după un meci în care principalul marcator tricolor a fost Georgescu, cu 3 goluri. Tot duminică, în cealaltă partidă din grupa D se vor duela Slovacia – Olanda.

Reclamă
Reclamă 4

În primul meci al grupei, tricolorii au învins Olanda, cu 12-8, astfel că sunt lideri în clasament, urmând a juca ultima partidă marţi, cu Slovacia. Primele două clasate se califică în faza play-off a competiţiei, în care vor evolua pentru calificarea în sferturile de finală. Campioana europeană din 2024 va obţine şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

La ediţia CE din 2022, România s-a clasat pe locul 10.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:44

Irina Begu, învinsă în turul 3 de la Roland Garros 2024. S-a prăbuşit în setul secund cu Varvara Gracheva

13:42

VIDEOHotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote! Unde va juca din toamnă

13:03

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

12:58

FotoIubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

12:43

Arne Slot e noul manager al lui Liverpool

12:02

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și