Închide meniul

Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia: „Vom face o analiză video!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 20:35

Reclamă
Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia: „Vom face o analiză video!

Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia

Profimedia

România a făcut show cu Slovenia la Campionatul European de polo masculin, dar au fost elemente care l-au nemulţumit pe Bogdan Rath în timpul partidei. Campionatul European de polo masculin este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României a anunţat că îi va băga în şedinţă pe elevii săi, după ce au avut perioade de joc mai slab. Pnetru România urmează partida cu Slovacia, care va fi marţi de la 18:45, live în AntenaPLAY.

Ce l-a nemulţumit pe Bogdan Rath, după ce România a făcut show cu Slovenia

Sunt mulţumit doar pentru o parte din meci. Pentru cealaltă parte care m-a nemulţumit, vom face o analiză video. Cred că a fost o parte din meci în care echipa s-a relaxat. O primă parte a partidei a fost ce mi-am dorit. Foarte buni în apărare şi foarte rapizi pe contraatac. Sunt mulţumit doar de prima parte. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, niciodată nu mergem cu gândul să pierdem. Vom vedea ce se va întâmpla cu Slovacia, dar vom da totul„, a spus Bogdan Rath.

Naţionala masculină de polo a României a învins duminică, la Dubrovnik, reprezentativa Sloveniei, scor 13-5, în al doilea meci din grupa D a Campionatului European.

Scorul pe reprize a fost 6-1, 2-2, 2-1, 3-1, după un meci în care principalul marcator tricolor a fost Georgescu, cu 3 goluri. Tot duminică, în cealaltă partidă din grupa D se vor duela Slovacia – Olanda.

Reclamă

În primul meci al grupei, tricolorii au învins Olanda, cu 12-8, astfel că sunt lideri în clasament, urmând a juca ultima partidă marţi, cu Slovacia. Primele două clasate se califică în faza play-off a competiţiei, în care vor evolua pentru calificarea în sferturile de finală. Campioana europeană din 2024 va obţine şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

La ediţia CE din 2022, România s-a clasat pe locul 10.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și