Închide meniul
BREAKING NEWS

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin, iar Genoa a acceptat-o: „Doar de el depinde”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 20:54

Reclamă
Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin, iar Genoa a acceptat-o: „Doar de el depinde

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Genoa a acceptat-o, iar transferul iminent la Tottenham e în aer

Radu Drăguşin, în meciul Genoa - AC Milan 0-1 / Profimedia Images

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Genoa a acceptat-o, iar transferul iminent la Tottenham e în aer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen încearcă să îl deturneze pe Radu Drăguşin pe ultima sută de metri. Campioana Germaniei forţează transferului românului de 21 de ani de la Genoa.

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunţat că Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Spre deosebire de Tottenham, bavarezii nu dau jucători la schimb. Genoa a acceptat ambele oferte, astfel că decizia transferului final îi aparţine lui Radu Drăguşin.

„Bayern a trimis o ofertă oficială către Genoa pentru a deturna acordul. Suma oferită este puțin mai mare decât cea propusă de Tottenham, dar nu include jucători. Înțeleg că Spurs rămâne însă încrezătoare, mai ales că a convenit deja termenii cu fotbalistul. Acum depinde doar de Drăgușin”, a scris Fabrizio Romano.

Tottenham îl oferise la schimb şi pe Djed Spence, pe lângă suma de 25 de milioane de euro, plus bonusurile de 5 milioane.

Reclamă

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de Gazzetta dello Sport. Genoa va trebui să plătească mai mult decât suma pe care a trimis-o în conturile piemontezilor în momentul aducerii românului de la „Bătrâna Doamnă”.

Dacă iniţial italienii susţineau că Juventus şi-a păstrat un procent de 10% dintr-un ulterior transfer, Gazzetta dello Sport anunţă acum că procentul e de 20% şi că echipa de pe locul 2 din Serie A va primi 6 milioane de euro, dacă fundaşul de 21 de ani va fi vândut de grifoni cu 30 de milioane de euro, suma vehiculată în toată această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Practic, Juventus va încasa din acest procent o sumă mai mare decât cele 5.5 milioane de euro pe care Genoa le-a plătit pentru transferul definitiv al internaţionalului român, care fusese iniţial împrumutat la echipa unde mai joacă şi George Puşcaş.

Sursa citată anunţă şi că Bayern Munchen este echipa care a ajuns cel mai aproape de transferul lui Radu Drăguşin. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și