Închide meniul

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. A primit o notă senzațională după 0-0 cu Hatayspor

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 20:08

Reclamă
Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. A primit o notă senzațională după 0-0 cu Hatayspor

Marius Șumudică Florin Niță Gaziantep

Florin Niţă / Profimedia

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. Fostul portar al echipei naționale, ajuns acum la 36 de ani, a fost eroul echipei pregătite de „Șumi”, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 16 a sezonului din campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică nu a fost pe banca celor de la Gaziantep la această partidă, din cauza faptului că se află în spital. Tehnicianul român a fost infectat cu virusul Covid-19, iar, din cauza faptului că starea acestuia s-a agravat, a fost transportat cu ambulanța la spital.

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. A primit nota de 9,0 după meciul cu Hatayspor

În cadrul duelului cu Hatayspor, Florin Niță a fost eroul celor de la Gaziantep. Fostul portar al echipei naționale a scos nu mai puțin de 8 șuturi dificile ale aversarilor și a contribuit decisiv la punctul obținut de formația sa.

Totuși, românul a încasat un gol, dar reușita a fost anulată de oficialii din camera VAR. (VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE HATAYSPOR ȘI GAZIANTEP).

După această prestație, Florin Niță a fost notat cu 9,0 de către specialiștii de la sofascore.ro. Pentru Gaziantep au jucat și Denis Drăguș, Alexandru Maxim și Junior Morais, fost jucător la Astra, FCSB sau Rapid. Drăguș a primit nota de 6,2, Maxim a fost notat cu 6,9, în timp ce fundașul brazilian a primit nota de 6,9.

Reclamă

Pentru Gaziantep urmează un duel foarte dificil, cu Fenerbahce, care va avea loc pe data de 14 ianuarie, de la ora 18:00.

Cumnatul lui Marius Şumudică, ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului român

Cumnatul lui Marius Şumudică, Bogdan Andone, care a preluat FC Botoşani, a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a tehnicianului lui Gaziantep.

„Cu Marius (n.r.: Şumudică) vorbesc tot timpul. De Sărbători am stat împreună, de Crăciun, de Anul Nou. Din păcate, acum este într-o situaţie nu prea bună cu sănătatea, după Covid.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am speriat. Îl ştiu pe Marius şi ştiu că este un tip foarte puternic. Este o situaţie care nu e confortabilă. A avut situaţia cu Anul Nou, când a avut Covid, acum, mai rău, în Turcia. Îi urez multă sănătate şi sper să treacă cât mai repede pentru că el e obişnuit să fie pe teren, să fie la antrenamente, echipa pe care o antrenează are nevoie de el”, a declarat Bogdan Andone pentru AntenaSport.

FC Botoşani se află în cantonament în Bucureşti. Echipa patronată de Valeriu Iftime s-a antrenat la baza FCSB-ului din Berceni. Bogdan Andone a antrenat în trecut echipa patronată de Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
Vezi toate știrile
Citește și