Închide meniul

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. A primit o notă senzațională după 0-0 cu Hatayspor

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 20:08

Reclamă
Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. A primit o notă senzațională după 0-0 cu Hatayspor

Marius Șumudică Florin Niță Gaziantep

Florin Niţă / Profimedia

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. Fostul portar al echipei naționale, ajuns acum la 36 de ani, a fost eroul echipei pregătite de „Șumi”, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 16 a sezonului din campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică nu a fost pe banca celor de la Gaziantep la această partidă, din cauza faptului că se află în spital. Tehnicianul român a fost infectat cu virusul Covid-19, iar, din cauza faptului că starea acestuia s-a agravat, a fost transportat cu ambulanța la spital.

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. A primit nota de 9,0 după meciul cu Hatayspor

În cadrul duelului cu Hatayspor, Florin Niță a fost eroul celor de la Gaziantep. Fostul portar al echipei naționale a scos nu mai puțin de 8 șuturi dificile ale aversarilor și a contribuit decisiv la punctul obținut de formația sa.

Totuși, românul a încasat un gol, dar reușita a fost anulată de oficialii din camera VAR. (VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE HATAYSPOR ȘI GAZIANTEP).

După această prestație, Florin Niță a fost notat cu 9,0 de către specialiștii de la sofascore.ro. Pentru Gaziantep au jucat și Denis Drăguș, Alexandru Maxim și Junior Morais, fost jucător la Astra, FCSB sau Rapid. Drăguș a primit nota de 6,2, Maxim a fost notat cu 6,9, în timp ce fundașul brazilian a primit nota de 6,9.

Reclamă

Pentru Gaziantep urmează un duel foarte dificil, cu Fenerbahce, care va avea loc pe data de 14 ianuarie, de la ora 18:00.

Cumnatul lui Marius Şumudică, ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului român

Cumnatul lui Marius Şumudică, Bogdan Andone, care a preluat FC Botoşani, a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a tehnicianului lui Gaziantep.

„Cu Marius (n.r.: Şumudică) vorbesc tot timpul. De Sărbători am stat împreună, de Crăciun, de Anul Nou. Din păcate, acum este într-o situaţie nu prea bună cu sănătatea, după Covid.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am speriat. Îl ştiu pe Marius şi ştiu că este un tip foarte puternic. Este o situaţie care nu e confortabilă. A avut situaţia cu Anul Nou, când a avut Covid, acum, mai rău, în Turcia. Îi urez multă sănătate şi sper să treacă cât mai repede pentru că el e obişnuit să fie pe teren, să fie la antrenamente, echipa pe care o antrenează are nevoie de el”, a declarat Bogdan Andone pentru AntenaSport.

FC Botoşani se află în cantonament în Bucureşti. Echipa patronată de Valeriu Iftime s-a antrenat la baza FCSB-ului din Berceni. Bogdan Andone a antrenat în trecut echipa patronată de Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și