Închide meniul
EXCLUSIV

Cumnatul lui Marius Şumudică, ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului român! „Şumi” a avut Covid şi e în spital

Bogdan Stănescu Publicat: 10 ianuarie 2024, 17:43

Reclamă
Cumnatul lui Marius Şumudică, ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului român! „Şumi a avut Covid şi e în spital

Cumnatul lui Marius Şumudică, ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului român

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cumnatul lui Marius Şumudică, Bogdan Andone, care a preluat FC Botoşani, a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a tehnicianului lui Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep lipseşte de la meciul pe care echipa sa îl susţine în deplasare contra celor de la Hatayspor.

Cumnatul lui Marius Şumudică, ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului român

Cu Marius (n.r.: Şumudică) vorbesc tot timpul. De Sărbători am stat împreună, de Crăciun, de Anul Nou. Din păcate, acum este într-o situaţie nu prea bună cu sănătatea, după Covid.

Nu m-am speriat. Îl ştiu pe Marius şi ştiu că este un tip foarte puternic. Este o situaţie care nu e confortabilă. A avut situaţia cu Anul Nou, când a avut Covid, acum, mai rău, în Turcia. Îi urez multă sănătate şi sper să treacă cât mai repede pentru că el e obişnuit să fie pe teren, să fie la antrenamente, echipa pe care o antrenează are nevoie de el”, a declarat Bogdan Andone pentru AntenaSport.

FC Botoşani se află în cantonament în Bucureşti. Echipa patronată de Valeriu Iftime s-a antrenat la baza FCSB-ului din Berceni. Bogdan Andone a antrenat în trecut echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă

„Domnul Iftime este un om serios. Nu sunt datorii la FC Botoşani”

Bogdan Andone a acceptat să preia FC Botoşani într-o situaţie foarte dificilă. Echipa patronată de Valeriu Iftime e pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Dinamo, penultima clasată, are cu 4 puncte mai mult decât FC Botoşani.

În primele discuţii pe care le-am avut cu dânsul era dezamăgit sau puţin supărat de situaţia în care se afla echipa, dânsul este cu noi în cantonament, participă la antrenamente.

L-am văzut în ultimele zile, şi chiar astăzi am discutat puţin cu dânsul, foarte încrezător, optimist, acest lucru ne dă şi nouă încredere, le dă şi băieţilor încredere.

Reclamă 4 / 0/3

Este un om şi un club serios, nu există datorii, acest aspect este foarte important. Ăsta este un atu şi pentru noi în aducerea jucătorilor pe care ni-i dorim. Ştiu că vin la Botoşani şi nu vor avea probleme financiare.

(n.r.: Au existat discuţii despre mutarea echipei la Suceava?) Nu, nu a existat nicio discuţie despre aşa ceva şi nici nu cred că este posibil.

Bogdan Andone, la interviul pentru AntenaSport
Bogdan Andone, la interviul pentru AntenaSport

Bogdan Andone speră să salveze Botoşaniul de la retrogradare

(n.r.: Cum e cantonamentul din Bucureşti când alte echipe sunt în Antalya?) Cantonamentul a fost aranjat înaintea venirii mele. Am avut posibilitatea să schimbăm, să mergem în Antalya, dar din punctul meu de vedere, fiind timpul extrem de scurt până la prima etapă, e greu să vii de la Botoşani, 7-8 ore cu autocarul, să mai stai 2-3 ore în aeroport înainte de plecarea avionului, alte 2-3 ore în avion, practic sunt 15-16 ore de drum. O zi pierdută la un drum, sunt două zile pierdute de cantonament.

Nu ne permitem luxul acela, tocmai de aceea am ales Bucureşti. Terenurile au fost foarte bune până astăzi, când am făcut pe teren sintetic. Probabil azi şi mâine vom face pe teren sintetic, iar, cu siguranţă, când vom merge înapoi în Botoşani, ne vom antrena doar pe sintetic fiindcă e foarte-foarte frig, iar terenurile sunt îngheţate.

(n.r.: despre baza FCSB) Am revăzut baza, sunt sentimente, a fost o experienţă extrem de utilă pentru mine. Relaţia cu jucătorii este extraordinară, cu MM Stoica la fel, o relaţie extraordinară. Le urez multă baftă în sezonul ăsta, au o echipă foarte bună şi chiar merită să câştige campionatul.

Vom lua fiecare meci în parte. Ne dorim să scoatem maxim din fiecare meci. Că vom lua 1 punct, că vom lua 3, ne dorim să luăm ceva de la fiecare meci. Sper să ne clasăm măcar pe un loc de baraj. Nu ştiu de câte puncte e nevoie, dar sper să rămânem în Liga 1”, ne-a mai declarat Bogdan Andone.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și