Închide meniul
Video

Cine este sora prin alianţă a omului momentului, Radu Drăguşin! Tânăra a recunoscut că fundaşul naţionalei e un model pentru ea

Publicat: 10 ianuarie 2024, 20:28 / Actualizat: 10 ianuarie 2024, 22:52

Reclamă

Cine este sora prin alianţă a omului momentului, Radu Drăguşin

Mara Vasilescu, sora vitregă a lui Radu Drăguşin / captură AntenaSport

Omul momentului în sportul românesc, Radu Drăguşin, are o soră prin alianţă la CSM, la volei. La 15 ani, Mara Vasilescu speră să-i calce pe urme lui Drăguşin şi să ajungă la un nume mare din Europa. Cu Radu se înţelege de minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca să îşi facă o carieră în volei, sora prin alianţă a lui Drăguşin, Mara, s-a mutat cu toată familia de la Baia Mare la Bucureşti. Acum, ea joacă la CSM!

Radu Drăguşin reprezintă un model pentru sora lui prin alianţă: „Mai ales datorită disciplinei lui”

La CSM este foarte bine, colectivul este foarte frumos, antrenoarele sunt nişte femei foarte bune.

(n.r: Şi viaţa în Bucureşti?) Este zgomotoasă… şi mai complicat decât în Baia Mare, dar îmi place mult”, a declarat Mara Vasilescu pentru AntenaSport.

Părinţii au dus-o de la 7 ani la volei.

Reclamă
Reclamă 4

Ambii au fost jucători de volei în tinereţe si am crescut cu acest sport”, ne-a mai spus Mara Vasilescu.

Ea vrea să îi calce pe urme lui Drăguşin. La Bucureşti, ea se pregăteşte în aceeaşi sală în care se antrena şi Radu la 15 ani.

Peste 5-6 ani m-aş vedea în Italia, jucând într-un campionat foarte bun. Maximul ar fi să fiu cea mai bună jucătoare din lume”, ne-a mai declarat Mara Vasilescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mara se inspiră de la Drăguşin în viaţa sportivă.

Radu este o inspiraţie foarte mare pentru mine, mai ales datorită disciplinei lui, care l-a adus în acest punct. Ultima dată ne-am văzut în vară. Eu aş spune că Radu este un băiat cu foarte mult bun-simt, este foarte la locul lui, modest şi merită toata aplauzele”, a mai afirmat Mara Vasilescu pentru AntenaSport.

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin.

Florin Manea a dezvăluit că prezentarea oficială a lui Radu Drăguşin la Tottenham ar putea avea loc chiar în această seară.

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Trebuie să facem două vizite medicale”

Deocamdată nu l-am văzut aici, îl aştept, probabil o fi terminat o parte din aia (n.r.: din vizita medicală). Trebuie să facem două vizite, una la club şi una în altă parte. Tot în seara asta.

Cred că o să fie prezentarea tot în seara asta.

Eu nu mă duc, stau aici, beau o cafea.

A fost dificil, pentru că am avut 4 cluburi, poţi să îi numeşti şi pe Napoli şi Milan, dar în final au rămas Tottenham şi Bayern.

Bayern e un nume imens. Problema a fost că a apărut pe ultima sută de metri”

Bayern e un nume imens. Problema a fost că a apărut pe ultima sută de metri. Deja eram hotărâţi să mergem la Tottenham şi a apărut Bayern. E o onoare, oferta a venit chiar cu o noapte înainte să plecăm.

Am stat să ne gândim, el vorbise cu familia, era totul pregătit pentru Londra. A fost extrem de greu să alegem, dar a zis că vrea în Premier League.

Comisionul pentru impresar era la Bayern. Şi salariul era mai mare la Bayern.

Nu am vorbit de sume, dar ce, ne-au mai furat din ei, doar 3 milioane au rămas (n.r.: salariul lui Drăguşin)? E foarte mulţumit”, a mai declarat Florin Manea despre cel mai scump transfer al unui fotbalist român din istorie, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:02

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

11:06

Prima lovitură de proporții pe care o pregătește Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! Transfer de titlu pentru Costel Gâlcă

11:02

FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

10:36

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League! Lista care îi dă fiori

10:11

Mesajul superb al lui Sergio Ramos pentru Real Madrid şi Toni Kroos, înaintea finalei Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund

10:05

FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și