Închide meniul
Video

Cine este sora prin alianţă a omului momentului, Radu Drăguşin! Tânăra a recunoscut că fundaşul naţionalei e un model pentru ea

Publicat: 10 ianuarie 2024, 20:28 / Actualizat: 10 ianuarie 2024, 22:52

Reclamă

Cine este sora prin alianţă a omului momentului, Radu Drăguşin

Mara Vasilescu, sora vitregă a lui Radu Drăguşin / captură AntenaSport

Omul momentului în sportul românesc, Radu Drăguşin, are o soră prin alianţă la CSM, la volei. La 15 ani, Mara Vasilescu speră să-i calce pe urme lui Drăguşin şi să ajungă la un nume mare din Europa. Cu Radu se înţelege de minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca să îşi facă o carieră în volei, sora prin alianţă a lui Drăguşin, Mara, s-a mutat cu toată familia de la Baia Mare la Bucureşti. Acum, ea joacă la CSM!

Radu Drăguşin reprezintă un model pentru sora lui prin alianţă: „Mai ales datorită disciplinei lui”

La CSM este foarte bine, colectivul este foarte frumos, antrenoarele sunt nişte femei foarte bune.

(n.r: Şi viaţa în Bucureşti?) Este zgomotoasă… şi mai complicat decât în Baia Mare, dar îmi place mult”, a declarat Mara Vasilescu pentru AntenaSport.

Părinţii au dus-o de la 7 ani la volei.

Reclamă

Ambii au fost jucători de volei în tinereţe si am crescut cu acest sport”, ne-a mai spus Mara Vasilescu.

Ea vrea să îi calce pe urme lui Drăguşin. La Bucureşti, ea se pregăteşte în aceeaşi sală în care se antrena şi Radu la 15 ani.

Peste 5-6 ani m-aş vedea în Italia, jucând într-un campionat foarte bun. Maximul ar fi să fiu cea mai bună jucătoare din lume”, ne-a mai declarat Mara Vasilescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mara se inspiră de la Drăguşin în viaţa sportivă.

Radu este o inspiraţie foarte mare pentru mine, mai ales datorită disciplinei lui, care l-a adus în acest punct. Ultima dată ne-am văzut în vară. Eu aş spune că Radu este un băiat cu foarte mult bun-simt, este foarte la locul lui, modest şi merită toata aplauzele”, a mai afirmat Mara Vasilescu pentru AntenaSport.

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin.

Florin Manea a dezvăluit că prezentarea oficială a lui Radu Drăguşin la Tottenham ar putea avea loc chiar în această seară.

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Reclamă

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Trebuie să facem două vizite medicale”

Deocamdată nu l-am văzut aici, îl aştept, probabil o fi terminat o parte din aia (n.r.: din vizita medicală). Trebuie să facem două vizite, una la club şi una în altă parte. Tot în seara asta.

Cred că o să fie prezentarea tot în seara asta.

Eu nu mă duc, stau aici, beau o cafea.

A fost dificil, pentru că am avut 4 cluburi, poţi să îi numeşti şi pe Napoli şi Milan, dar în final au rămas Tottenham şi Bayern.

Bayern e un nume imens. Problema a fost că a apărut pe ultima sută de metri”

Bayern e un nume imens. Problema a fost că a apărut pe ultima sută de metri. Deja eram hotărâţi să mergem la Tottenham şi a apărut Bayern. E o onoare, oferta a venit chiar cu o noapte înainte să plecăm.

Am stat să ne gândim, el vorbise cu familia, era totul pregătit pentru Londra. A fost extrem de greu să alegem, dar a zis că vrea în Premier League.

Comisionul pentru impresar era la Bayern. Şi salariul era mai mare la Bayern.

Nu am vorbit de sume, dar ce, ne-au mai furat din ei, doar 3 milioane au rămas (n.r.: salariul lui Drăguşin)? E foarte mulţumit”, a mai declarat Florin Manea despre cel mai scump transfer al unui fotbalist român din istorie, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și