Închide meniul

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta l-ar fi ajutat mai mult!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 8:24

Reclamă
Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta l-ar fi ajutat mai mult!

Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura

Ionuț Chirilă, la baza de pregătire a Academicii Clinceni / Captură AS.ro

Ionuţ Chirilă a dat verdictul după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham. Tehnicianul român spune că, în locul fundaşului, ar fi ales să meargă la Bayern Munchen. Drăguşin a fost ofertat şi de bavarezi, dar a ales să meargă la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă spune că Radu Drăguşin se va impune rapid la londonezi, având în vedere calităţile sale. Mai mult, Chirilă îl compară pe român cu 3 fundaşi legendari.

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

„În locul său, eu aș fi ales Bayern, dar cred că la Spurs își va câștiga mai repede locul de titular. Ambele campionate i se pliază, el fiind un jucător de forță. Totuși, Bayern rămâne Bayern.  Asta depinde de foarte multe lucruri, precum cât de repede îl va asimila echipa în stilul de joc. Forța colectivă dezvoltă valorile individuale și ridică cota de piață a unui jucător.

Mi se pare că Bayern este un mecanism mai bine pus la punct, aproape de perfecțiune chiar. Iar asta l-ar fi ajutat mai mult și l-ar fi împins să ajungă sus mult mai repede. Chiellini, Bonucci și Paolo Montero. Are câte ceva din fiecare„, a spus Ionuţ Chirilă pentru gsp.ro.

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin. Florin Manea a precizat că nimic nu mai poate opri trecerea lui Drăguşin la Tottenham.

Reclamă

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Reclamă 4 / 0/3

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neil, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și