Închide meniul

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta l-ar fi ajutat mai mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 8:24

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta l-ar fi ajutat mai mult!

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Ionuț Chirilă, la baza de pregătire a Academicii Clinceni / captură AS.ro

Ionuţ Chirilă a dat verdictul după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham. Tehnicianul român spune că, în locul fundaşului, ar fi ales să meargă la Bayern Munchen. Drăguşin a fost ofertat şi de bavarezi, dar a ales să meargă la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă spune că Radu Drăguşin se va impune rapid la londonezi, având în vedere calităţile sale. Mai mult, Chirilă îl compară pe român cu 3 fundaşi legendari.

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

„În locul său, eu aș fi ales Bayern, dar cred că la Spurs își va câștiga mai repede locul de titular. Ambele campionate i se pliază, el fiind un jucător de forță. Totuși, Bayern rămâne Bayern.  Asta depinde de foarte multe lucruri, precum cât de repede îl va asimila echipa în stilul de joc. Forța colectivă dezvoltă valorile individuale și ridică cota de piață a unui jucător.

Mi se pare că Bayern este un mecanism mai bine pus la punct, aproape de perfecțiune chiar. Iar asta l-ar fi ajutat mai mult și l-ar fi împins să ajungă sus mult mai repede. Chiellini, Bonucci și Paolo Montero. Are câte ceva din fiecare„, a spus Ionuţ Chirilă pentru gsp.ro.

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin. Florin Manea a precizat că nimic nu mai poate opri trecerea lui Drăguşin la Tottenham.

Reclamă

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Reclamă 4 / 0/3

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și