Închide meniul

Surpriză în lotul FCSB-ului! Jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Gigi Becali exclamă: „O minune!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 9:01

Reclamă
Surpriză în lotul FCSB-ului! Jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Gigi Becali exclamă: „O minune!

Surpriză în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Surpriză importantă anunţată de Gigi Becali în lotul FCSB-ului. Ionuţ Panţîru este jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Fundaşul stânga, accidentat grav în 2021, e gata să lupte pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panţîru a suferit trei operaţii şi risca să îşi încheie prematur cariera. Totuşi, a muncit enorm la antrenamente şi nu renunţă. Vrea cu orice preţ să joace meci de meci, în noul an, la liderul Ligii 1. „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”, a afirmat Gigi Becali.

Surpriză în lotul FCSB-ului

Patronul roş-albaştrilor a vorbit cu Mihai Stoica şi a venit cu detalii despre starea de sănătate a lui Panţîru.

Eu am zis așa, dar nu știu dacă o să fie așa. Eu cred că el nu ar mai trebui să joace după ce s-a întâmplat, dar el suferă și depune muncă… Mi-a zis Mihai (n.red. – Mihai Stoica) că el vine singur, se antrenează singur, o să facă o minune Dumnezeu cu ăsta pentru că depune efort și se chinuie. O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun. Eu cred în Panțîru pentru că s-a chinuit și muncește mult de tot„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Pe 25 aprilie 2021, într-un meci FCSB – Sepsi, scor 1-2, Panţîru a căzut după un contact cu coechipierul său, Adrian Şut. A avut nevoie de trei operaţii. Primele două, făcute în afara ţării, au dat greş. Fundaşul care împlineşte 28 de ani în luna martie a jucat 7 minute în această ediţie de campionat. A intrat chiar pe finalul meciului cu Sepsi, în locul lui Radunovic.

Reclamă
Reclamă

Lotul cu care FCSB a plecat în cantonament

FCSB pleacă în cantonamentul din Antalya, de unde va reveni în ţară pe 21 ianuarie. Gloria Sport Arena este complexul din Belek unde va fi cazat liderul. Lask Linz e singurul adversar pe care FCSB îl va întâlni în Turcia, pe 14 ianuarie.

Panţîru a plecat în cantonament cu coechipierii săi, dar nu este forţat de Elias Charalambous. Fundaşul se pregăteşte separat.

Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
Fundaşi: Creţu, Panţîru, Dawa, Haruţ, Pantea, Radunovic
Mijlocaşi: Şut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
Atacanţi: Coman, Compagno, Miculescu, Băluţă, Luis Phelipe

Reclamă

Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui

Jucătorul de la FCSB a avut un schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui, în momentul în care a intrat pe gazon după accidentarea horror.

Nu aş putea fi mai mândră de tine„, a scris Alexandra pe contui ei de Instagram. Răspunsul soţului ei nu s-a lăsat mult aşteptat.

Te iubesc! Fără susţinerea ta nu reuşeam„, a reacţionat fundaşul de la FCSB pe Insta Story.

Ionuţ Panţîru este căsătorit cu Alexandra Ioana Banciu, o handbalistă care a reprezentat România la nivel de junioare. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, iar naş de cununie le-a fost chiar Mihai Pintilii.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:42

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0: „Cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”

11:24

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra! Moment istoric pentru „tunari”

11:21

Tottenham – Qarabag LIVE SCORE (22:00). Echipa lui Radu Drăgușin, la debutul în noul sezon de Europa League. Meciurile serii

10:53

Primul socio al lui Real Madrid va împlini 100 de ani în ziua derby-ului cu Atletico! Ce cadou speră să îi facă jucătorii

10:20

Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League! Mesaj după 1-1 cu Twente

10:02

Antrenorul celor de la RFS se teme de doi jucători de la FCSB: „Sunt buni, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și