Închide meniul
Foto

Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui: „Fără susţinerea ta nu reuşeam!”. Fundaşul FCSB-ului şi-a găsit liniştea

Publicat: 29 iunie 2023, 14:35

Reclamă
Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui: „Fără susţinerea ta nu reuşeam!”. Fundaşul FCSB-ului şi-a găsit liniştea

Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui

Ionuţ Panţîru, alături de Alexandra Ioana Banciu / Colaj instagram

Ionuţ Panţîru a avut un schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui. Fundaşul stânga în vârstă de 27 de ani a revenit pe teren, după o perioadă de coşmar. Jucătorul FCSB-ului a suferit trei operaţii şi risca să îşi încheie prematur cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai bine de doi ani de la accidentarea dură suferită într-un meci cu Sepsi, Panţîru s-a recuperat şi a plecat în cantonament cu vicecampioana României. Primele imagini pe care le-a făcute în stagiul din pregătire din Olanda i-au emoţionat familia.

Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui

Nu aş putea fi mai mândră de tine„, a scris Alexandra pe contui ei de Instagram. Răspunsul soţului ei nu s-a lăsat mult aşteptat.

Te iubesc! Fără susţinerea ta nu reuşeam„, a reacţionat fundaşul de la FCSB pe Insta Story.

Ionuţ Panţîru i-a răspuns soţiei lui
Ionuţ Panţîru i-a răspuns soţiei lui

Ionuţ Panţîru este căsătorit cu Alexandra Ioana Banciu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), o handbalistă care a reprezentat România la nivel de junioare. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, iar naş de cununie le-a fost chiar Mihai Pintilii.

Reclamă

Mihai Pintilii a anunţat prin ce a trecut Panţîru

În luna aprilie, managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a întors la antrenamente şi s-a recuperat după accidentarea de coşmar suferită în urmă cu două sezoane.

Panţîru nu a mai jucat din 25 aprilie 2021, dintr-un meci FCSB – Sepsi, scor 1-2. Fundaşul de 27 de ani a căzut după un contact cu coechipierul său, Adrian Şut, şi a trecut prin trei operaţii. Primele două, făcute în afara ţării, au dat greş.

L-am văzut la primul antrenament și pe Panțîru. După doi ani și un pic! Mai știe fotbal. A intrat și la joc. Au făcut un joc cu trei echipe la mai multe porți, un exercițiu. A venit cu câteva pase decisive. Săracul!

Reclamă 4 / 0/3

Panțîru cred că a ales greșit să se opereze în Italia. Apoi s-a reoperat în România…”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Panţîru a ajuns la FCSB în 2019, de la Poli Iaşi. Gigi Becali plătea atunci 200.000 de euro în conturile moldovenilor. Fundaşul stânga a jucat, pentru roş-albaştri, în 25 de meciuri din Liga 1 şi a marcat un gol. Are o cotă de piaţă de 100.000 de euro.

FCSB are programat un amical de lux cu Anderlecht

FCSB va disputa un amical de lux în compania formaţiei belgiene Anderlecht. Partida va avea loc pe 1 iulie. Echipa patronată de Gigi Becali va disputa amicalul cu Anderlecht în cantonamentul din Ţările de Jos.

Anderlecht – FCSB va avea loc pe 1 iulie, la ora 14:00 (ora României). FCSB a anunţat partida pe contul său de Facebook.

Revedere cu RSC Anderlecht! FCSB o va reîntâlni, de această dată într-o partidă amicală, pe RSC Anderlecht, echipă cu care a remizat de două ori în grupele UEFA Europa Conference League din sezonul trecut. Meciul se va disputa în Țările de Jos sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora locală 13:00 (14:00 ora României).

Din rațiuni de securitate și în conformitate cu legile țării în care se dispută jocul, accesul spectatorilor nu va fi permis“, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și