Închide meniul

Surpriză în lotul FCSB-ului! Jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Gigi Becali exclamă: „O minune!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 9:01

Reclamă
Surpriză în lotul FCSB-ului! Jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Gigi Becali exclamă: „O minune!

Surpriză în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Surpriză importantă anunţată de Gigi Becali în lotul FCSB-ului. Ionuţ Panţîru este jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Fundaşul stânga, accidentat grav în 2021, e gata să lupte pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panţîru a suferit trei operaţii şi risca să îşi încheie prematur cariera. Totuşi, a muncit enorm la antrenamente şi nu renunţă. Vrea cu orice preţ să joace meci de meci, în noul an, la liderul Ligii 1. „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”, a afirmat Gigi Becali.

Surpriză în lotul FCSB-ului

Patronul roş-albaştrilor a vorbit cu Mihai Stoica şi a venit cu detalii despre starea de sănătate a lui Panţîru.

Eu am zis așa, dar nu știu dacă o să fie așa. Eu cred că el nu ar mai trebui să joace după ce s-a întâmplat, dar el suferă și depune muncă… Mi-a zis Mihai (n.red. – Mihai Stoica) că el vine singur, se antrenează singur, o să facă o minune Dumnezeu cu ăsta pentru că depune efort și se chinuie. O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun. Eu cred în Panțîru pentru că s-a chinuit și muncește mult de tot„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Pe 25 aprilie 2021, într-un meci FCSB – Sepsi, scor 1-2, Panţîru a căzut după un contact cu coechipierul său, Adrian Şut. A avut nevoie de trei operaţii. Primele două, făcute în afara ţării, au dat greş. Fundaşul care împlineşte 28 de ani în luna martie a jucat 7 minute în această ediţie de campionat. A intrat chiar pe finalul meciului cu Sepsi, în locul lui Radunovic.

Reclamă
Reclamă

Lotul cu care FCSB a plecat în cantonament

FCSB pleacă în cantonamentul din Antalya, de unde va reveni în ţară pe 21 ianuarie. Gloria Sport Arena este complexul din Belek unde va fi cazat liderul. Lask Linz e singurul adversar pe care FCSB îl va întâlni în Turcia, pe 14 ianuarie.

Panţîru a plecat în cantonament cu coechipierii săi, dar nu este forţat de Elias Charalambous. Fundaşul se pregăteşte separat.

Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
Fundaşi: Creţu, Panţîru, Dawa, Haruţ, Pantea, Radunovic
Mijlocaşi: Şut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
Atacanţi: Coman, Compagno, Miculescu, Băluţă, Luis Phelipe

Reclamă

Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui

Jucătorul de la FCSB a avut un schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui, în momentul în care a intrat pe gazon după accidentarea horror.

Nu aş putea fi mai mândră de tine„, a scris Alexandra pe contui ei de Instagram. Răspunsul soţului ei nu s-a lăsat mult aşteptat.

Te iubesc! Fără susţinerea ta nu reuşeam„, a reacţionat fundaşul de la FCSB pe Insta Story.

Ionuţ Panţîru este căsătorit cu Alexandra Ioana Banciu, o handbalistă care a reprezentat România la nivel de junioare. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, iar naş de cununie le-a fost chiar Mihai Pintilii.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05

Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb

23:55 19 sept.

Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele

23:49 19 sept.

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias! Momente dificile pentru legenda lui Dinamo

23:22 19 sept.

„Au şi mai mare presiune!” „Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!”

23:19 19 sept.

Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United!” Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!”

22:56 19 sept.

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

1 Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și