Închide meniul

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Ce sancțiune a primit fundașul de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 19:51

Reclamă
Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Ce sancțiune a primit fundașul de la Rapid

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Andrei Borza / Hepta

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Anunțul oficial a fost făcut de către reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul jucător și-a aflat abia acum pedeapsa după ce, în cadrul etapei cu numărul 20 a sezonului de Liga 1, a comis un fault dur în meciul cu Petrolul, încheiat cu scorul de 0-0, și a fost eliminat în minutul 6 al duelului.

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. A primit o pedeapsă de 2 etape

Conform deciziei luate de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, Andrei Borza a primit două etape de suspendare pentru un fault dur la Diomande. Acesta și-a ispășit deja o etapă din această suspendare, la meciul cu Farul Constanța, din etapa cu numărul 21, care s-a încheiat tot cu scorul de 0-0.

”În temeiul art. 63.1.a, raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Borza Sebatian Andrei cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, este comunicatul emis de oficialii LPF.

Andrei Borza a ajuns la Rapid în această vară, de la campioana României, Farul Constanța. Jucătorul în vârstă de 18 ani, produs de Academia Hagi, a adunat 17 meciuri pentru formația pregătită de Cristiano Bergodi, în care a reușit să ofere o pasă decisivă.

Reclamă

În momentul de față, fundașul care a câștigat titlul de campion în sezonul trecut, este cotat la suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1. Dan Şucu nu se opreşte aici, după ce a făcut trei transferuri în această iarnă, şi a pus ochii pe Silviu Lung Jr, portarul titular al celor de la Poli Iaşi.

Rapid i-a transferat, în această perioadă de mercato, pe Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hassani.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid poate rămâne fără Horaţiu Moldovan, în această iarnă, portarul giuleştenilor fiind curtat Ludogorets. În acest context, trupa de sub Grant este în căutarea unui nou portar, iar o soluţie ar fi Silviu Lung Jr.

Florin Prunea a fost cel care a dezvăluit interesul celor de la Rapid pentru Silviu Lung Jr, dezvăluind însă că Poli Iaşi nu este dispusă să renunţe la serviciile portarului ajuns la 34 de ani.

„Drăghia nu este un portar de obiectiv major, cum vrea Rapid. Are mulți ani acolo, e rapidist, asta contează mult, dar dacă va pleca Horațiu Moldovan cu siguranță își vor lua un portar.

Au tatonat o pistă, dar pare imposibilă, cel puțin pe piața internă.

Cei de la Rapid îl vor pe Silviu Lung jr, de la Iași. Dar cei de acolo nu-i dau drumul, pentru că el face jumătate din echipă acolo. Indiferent de ofertă, nu-l va vinde Poli”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și