Închide meniul

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Ce sancțiune a primit fundașul de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 19:51

Reclamă
Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Ce sancțiune a primit fundașul de la Rapid

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Andrei Borza / Hepta

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Anunțul oficial a fost făcut de către reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul jucător și-a aflat abia acum pedeapsa după ce, în cadrul etapei cu numărul 20 a sezonului de Liga 1, a comis un fault dur în meciul cu Petrolul, încheiat cu scorul de 0-0, și a fost eliminat în minutul 6 al duelului.

Andrei Borza a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. A primit o pedeapsă de 2 etape

Conform deciziei luate de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, Andrei Borza a primit două etape de suspendare pentru un fault dur la Diomande. Acesta și-a ispășit deja o etapă din această suspendare, la meciul cu Farul Constanța, din etapa cu numărul 21, care s-a încheiat tot cu scorul de 0-0.

”În temeiul art. 63.1.a, raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Borza Sebatian Andrei cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, este comunicatul emis de oficialii LPF.

Andrei Borza a ajuns la Rapid în această vară, de la campioana României, Farul Constanța. Jucătorul în vârstă de 18 ani, produs de Academia Hagi, a adunat 17 meciuri pentru formația pregătită de Cristiano Bergodi, în care a reușit să ofere o pasă decisivă.

Reclamă

În momentul de față, fundașul care a câștigat titlul de campion în sezonul trecut, este cotat la suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1. Dan Şucu nu se opreşte aici, după ce a făcut trei transferuri în această iarnă, şi a pus ochii pe Silviu Lung Jr, portarul titular al celor de la Poli Iaşi.

Rapid i-a transferat, în această perioadă de mercato, pe Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hassani.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid poate rămâne fără Horaţiu Moldovan, în această iarnă, portarul giuleştenilor fiind curtat Ludogorets. În acest context, trupa de sub Grant este în căutarea unui nou portar, iar o soluţie ar fi Silviu Lung Jr.

Florin Prunea a fost cel care a dezvăluit interesul celor de la Rapid pentru Silviu Lung Jr, dezvăluind însă că Poli Iaşi nu este dispusă să renunţe la serviciile portarului ajuns la 34 de ani.

„Drăghia nu este un portar de obiectiv major, cum vrea Rapid. Are mulți ani acolo, e rapidist, asta contează mult, dar dacă va pleca Horațiu Moldovan cu siguranță își vor lua un portar.

Au tatonat o pistă, dar pare imposibilă, cel puțin pe piața internă.

Cei de la Rapid îl vor pe Silviu Lung jr, de la Iași. Dar cei de acolo nu-i dau drumul, pentru că el face jumătate din echipă acolo. Indiferent de ofertă, nu-l va vinde Poli”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și