Închide meniul

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1! Pe cine a pus ochii Dan Şucu

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 9:20

Reclamă
Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1! Pe cine a pus ochii Dan Şucu

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1

Dan Şucu, alături de Victor Angelescu pe stadionul din Giuleşti/ Hepta

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1. Dan Şucu nu se opreşte aici, după ce a făcut trei transferuri în această iarnă, şi a pus ochii pe Silviu Lung Jr, portarul titular al celor de la Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid i-a transferat, în această perioadă de mercato, pe Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hassani.

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1

Rapid poate rămâne fără Horaţiu Moldovan, în această iarnă, portarul giuleştenilor fiind curtat Ludogorets. În acest context, trupa de sub Grant este în căutarea unui nou portar, iar o soluţie ar fi Silviu Lung Jr.

Florin Prunea a fost cel care a dezvăluit interesul celor de la Rapid pentru Silviu Lung Jr, dezvăluind însă că Poli Iaşi nu este dispusă să renunţe la serviciile portarului ajuns la 34 de ani.

„Drăghia nu este un portar de obiectiv major, cum vrea Rapid. Are mulți ani acolo, e rapidist, asta contează mult, dar dacă va pleca Horațiu Moldovan cu siguranță își vor lua un portar.

Reclamă

Au tatonat o pistă, dar pare imposibilă, cel puțin pe piața internă.

Cei de la Rapid îl vor pe Silviu Lung jr, de la Iași. Dar cei de acolo nu-i dau drumul, pentru că el face jumătate din echipă acolo. Indiferent de ofertă, nu-l va vinde Poli”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Horațiu Moldovan, la un pas de un transfer total surprinzător

Horațiu Moldovan ar fi la un pas de un transfer total surprinzător. Portarul titular de la naționala României și de la Rapid poate ajunge, în această iarnă, la o echipă la care nu se gândea nimeni. Ludogorets este echipa care insistă pentru goalkeeperul în vârstă de 25 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, mult mai mică decât cota lui de piață. Este și motivul pentru care Dan Șucu și Victor Angelescu au tot purtat discuții cu el, în încercarea de a-l convinge să rămână până la finalul sezonului.

Chiar dacă mai multe echipe de top și-au manifestat interesul pentru a-l aduce, Horațiu Moldovan ar putea ajunge în Bulgaria. Cosmin Moți, care este director sportiv la Ludogorets, insistă pentru acest transfer.

Potrivit jurnaliștilor bulgari de la actualno.com, conducătorii lui Ludogorets le-au transmis șefilor Rapidului că vor vira cei 800.000 de euro pentru a-l lua pe Moldovan.

Ludogoreț a fost pe punctul de a semna cu portarul. Mai mult, „vulturii” chiar i-au informat pe omologii lor de la Rapid că sunt gata să plătească clauza de răscumpărare din contract. Aceasta este de 800 de mii de euro. În ultimul moment însă au cerut clubului din România să amâne tranzacția cu câteva zile pentru a-l vinde pe Simon Sluga„, a fost anunțul făcut de sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și