Închide meniul

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2024, 21:00

Reclamă
Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou - Profimedia Images

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera a venit la începutul anului în care dubla câştigătoare de Grand Slam va afla dacă va scăpa de suspendare sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep va fi prezentă la TAS, în perioada 7-9 februarie şi speră să îi fie diminuată suspendarea de patru ani primită de la ITIA. Simona nu a mai jucat niciun meci oficial de la US Open 2022, atunci când era învinsă în primul tur.

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Recent, Halep a acordat un interviu în Franţa şi a vorbit şi despre Patrick Mouratoglou. Cei doi nu au mai vorbit de câteva luni, iar românca nu l-a menajat pe antrenorul francez şi pe echipa acestuia. Răspunsul antrenorului a fost însă unul neaşteptat.

„Nu mi-aș fi imaginat niciodată că, recomandându-i acest colagen Simonei, ea va fi victima unei contaminări. Consecințele pentru ea sunt dezastruoase și vom continua să luptăm pentru ca adevărul să fie stabilit și pentru ca nevinovăția ei să fie dovedită”, a spus Mouratoglou, citat de l`equipe.fr.

Simona Halep, discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep este recunoscătoare pentru faptul că Mouratoglou şi-a recunoscut greşeala, dar a avut un discurs dur la adresa echipei în care a avut încredere totală. În cele din urmă, pentru această greşeală, românca plăteşte un preţ uriaş.

Reclamă

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandarea și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat.

Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment.

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!

Reclamă 4 / 0/3

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut”, a declarat Simona Halep, pentru parismatch.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și