Închide meniul

Simona Halep, discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou: „O carieră de 25 de ani e distrusă”

Alex Masgras Publicat: 21 decembrie 2023, 15:10

Reclamă
Simona Halep, discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou: „O carieră de 25 de ani e distrusă

Simona Halep a avut un discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou!

Patrick Mouratoglou şi Simona Halep / Twitter Simona Halep

Simona Halep a avut un discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou! Fostul lider WTA aşteaptă un verdict de la TAS în perioada 7-9 februarie 2024. Românca a făcut apel la suspendarea de patru ani primită de la Sport Resolutions.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Halep a acordat un interviu în Franţa şi a vorbit şi despre Patrick Mouratoglou. Cei doi nu au mai vorbit de câteva luni, iar românca nu l-a menajat pe antrenorul francez şi pe echipa acestuia.

Simona Halep, discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep este recunoscătoare pentru faptul că Mouratoglou şi-a recunoscut greşeala, dar a avut un discurs dur la adresa echipei în care a avut încredere totală. În cele din urmă, pentru această greşeală, românca plăteşte un preţ uriaş.

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandarea și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat.

Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment.

Reclamă

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut”, a declarat Simona Halep, pentru parismatch.com.

Simona Halep nu se dă bătută! Anunţul româncei în presa din Franţa

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a declarat că sunt şanse mari să îşi încheie cariera, în cazul în care suspendarea de patru ani va rămâne valabilă. Acum, dubla câştigătoare de Grand Slam a acordat un nou interviu în presa din Franţa şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a îşi încheia cariera pe teren, indiferent de verdictul dat de TAS:

Reclamă 4 / 0/3

„Prefer să nu iau în considerare scenariul extrem, cel rău. Ar fi un dezastru. Mai ales pentru că, dacă sancțiunea va fi menținută, nu pot știi ce se va întâmpla peste trei ani, cum se va schimba corpul meu.

Visul meu este să revin, indiferent de vârstă. Un lucru e cert, aleg cum îmi termin cariera și nu vreau să se termine altundeva decât pe teren. Cred că, având în vedere munca pe care am depus-o în toți acești ani, merit asta”, a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat francezilor de la parismatch.com.

Simona Halep nu a mai jucat tenis de pe 29 august, atunci când a fost eliminată încă din primul tur de la US Open de Daria Snigur din Ucraina. Testul anti-doping de la New York a fost pozitiv la roxadustat. Halep a fost suspendată provizoriu, după care a primit o suspendare de patru ani în luna septembrie a acestui an.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și