Închide meniul

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2024, 21:00

Reclamă
Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou - Profimedia Images

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera a venit la începutul anului în care dubla câştigătoare de Grand Slam va afla dacă va scăpa de suspendare sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep va fi prezentă la TAS, în perioada 7-9 februarie şi speră să îi fie diminuată suspendarea de patru ani primită de la ITIA. Simona nu a mai jucat niciun meci oficial de la US Open 2022, atunci când era învinsă în primul tur.

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a anunţat că echipa lui i-a distrus cariera

Recent, Halep a acordat un interviu în Franţa şi a vorbit şi despre Patrick Mouratoglou. Cei doi nu au mai vorbit de câteva luni, iar românca nu l-a menajat pe antrenorul francez şi pe echipa acestuia. Răspunsul antrenorului a fost însă unul neaşteptat.

„Nu mi-aș fi imaginat niciodată că, recomandându-i acest colagen Simonei, ea va fi victima unei contaminări. Consecințele pentru ea sunt dezastruoase și vom continua să luptăm pentru ca adevărul să fie stabilit și pentru ca nevinovăția ei să fie dovedită”, a spus Mouratoglou, citat de l`equipe.fr.

Simona Halep, discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep este recunoscătoare pentru faptul că Mouratoglou şi-a recunoscut greşeala, dar a avut un discurs dur la adresa echipei în care a avut încredere totală. În cele din urmă, pentru această greşeală, românca plăteşte un preţ uriaş.

Reclamă

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandarea și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat.

Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment.

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!

Reclamă 4 / 0/3

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut”, a declarat Simona Halep, pentru parismatch.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și