Închide meniul

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, lăsat în afara lotului la FCSB: „Nu a făcut deplasarea nici în Antalya!”

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 10:10

Reclamă
Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, lăsat în afara lotului la FCSB: Nu a făcut deplasarea nici în Antalya!”

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, lăsat în afara lotului la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat ce se întâmplă ce Dorin Rotariu, cel care a fost lăsat în afara lotului la FCSB. Iosif Rotariu, unchiul jucătorului, a făcut anunțul și a dezvăluit că mijlocașul roș-albaștrilor nu a făcut deplasarea nici în Antalya, în cantonamentul liderului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost transferat de Gigi Becali în luna octombrie, însă a intrat rapid în dizgrațiile patronului de la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a pus pe mijlocaș pe lista sa „neagră”, acesta urmând să se despartă de formația roș-albastră.

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, lăsat în afara lotului la FCSB

Iosif Rotariu a dezvăluit că Dorin Rotariu a rămas la București, pe perioada cantonamentului de iarnă al FCSB-ului. Mijlocașul își caută în prezent o altă echipă și analizează ofertele pe care le are.

De asemenea, Iosif Rotariu nu i-a dat niciun sfat nepotului său, mărturisind că acesta a ajuns la maturitate și poate să ia singur decizii în privința viitorului său.

„Eu nu îi mai recomand nimic lui Dorin, e matur, are 28 de ani. A avut și experiența asta la FCSB, el este în continuare acolo. Nici nu a făcut deplasarea în Antalya, probabil e la București, mă gândesc că așteaptă să vadă ce variante are. Nu știu dacă există și posibilitatea de a rămâne la FCSB, cert este că este încă la club”, a declarat Iosf Rotariu, conform iamsport.ro.

Reclamă

Doar șapte meciuri a bifat Dorin Rotariu în tricoul FCSB-ului, de la momentul transferului. Jucătorul de 28 de ani nu a reușit să marcheze niciun gol, și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta „câinilor”

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au refuzat să vină la Dinamo, chiar dacă li s-a oferit un salariu de circa 15.000 de euro lunar. Iată reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta „câinilor”!

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a fost cel care a transmis o reacţie oficială din partea lui Dinamo, după ce Rotariu le-a răspuns negativ „câinilor” la propunerea de a veni în Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

”Brandul (n.r. că ești dinamovist) ți-l dau acțiunile, nu modul în care vorbești. În momentul în care acest jucător a semnat cu FCSB, cred că a arătat că e un pur sportiv profesionist.

Conduita lui nu este de blamat, dar nu putem vorbi aici de Rotariu cum am vorbi de Florentin Petre sau multe alte exemple de jucători dedicați sufletește acestei echipe.

E o chestie de înțeles într-o lume foarte mercantilă, n-am niciun fel de problemă. Nu e vreo supărare, fiecare își alege direcția”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și