Închide meniul

Reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta „câinilor”!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 19:40

Reclamă
Reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta „câinilor!

Reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta "câinilor"

Dorin Rotariu, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au refuzat să vină la Dinamo, chiar dacă li s-a oferit un salariu de circa 15.000 de euro lunar. Iată reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta „câinilor”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a fost cel care a transmis o reacţie oficială din partea lui Dinamo, după ce Rotariu le-a răspuns negativ „câinilor” la propunerea de a veni în Ştefan cel Mare.

Reacţia clubului Dinamo, după ce Dorin Rotariu a refuzat oferta „câinilor”!

Brandul (n.r. că ești dinamovist) ți-l dau acțiunile, nu modul în care vorbești. În momentul în care acest jucător a semnat cu FCSB, cred că a arătat că e un pur sportiv profesionist.

Conduita lui nu este de blamat, dar nu putem vorbi aici de Rotariu cum am vorbi de Florentin Petre sau multe alte exemple de jucători dedicați sufletește acestei echipe.

E o chestie de înțeles într-o lume foarte mercantilă, n-am niciun fel de problemă. Nu e vreo supărare, fiecare își alege direcția”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Reclamă

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final, după ce Dinamo le-a făcut o ofertă pentru a semna cu „alb-roşiii”!

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final! Niciunul dintre cei doi jucători nu va semna cu formaţia antrenată de croatul Zeljko Kopic.

Antrenorul croat a dezvăluit că Rotariu şi Djokovic au respins ofertele primite în cadrul conferinţei de presă pe care a ţinut-o astăzi. Fiecare dintre cei doi a avut o ofertă de circa 15.000 de euro pe lună pentru a semna cu Dinamo.

Le respect calitățile, cred că sunt jucători buni, dar nu sunt interesați să facă parte din echipa lui Dinamo în acest moment. Nu știu de ce. Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu știu. Au alte idei… Iar eu respect asta. Poate au alte oferte. Trebuie să accept asta.

Reclamă 4 / 0/3

Avem țintele noastre, știm pe ce poziții vrem jucători. Sper să rezolvăm rapid. Nu e ușor. E foarte greu să aduci jucători în perioada de iarnă. Nu avem nici o situație foarte bună din punct de vedere financiar și suntem în lupta pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat ieri antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, într-o conferinţă de presă.

5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă: „Trebuie să-și găsească echipe”

5 jucători pleacă de la Dinamo! Antrenorul „câinilor” a anunţat numele fotbaliştilor care nu vor merge în cantonamentul lui Dinamo şi nu vor mai continua la „alb-roşii”.

Este vorba despre Cătălin Țîră, la care Dinamo a renunţat deja, Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Deniz Giafer și Valentin Borcea.

Începem pregătirea cu 22 de jucători. După cum știți deja, Cătălin Țîră nu mai este la echipă. Îi urez toate cele bune. De asemenea, Dujmovic și Iulian Roșu nu vor merge cu noi în cantonament, pentru că, din punctul meu de vedere, ei trebuie să-și găsească echipe la care să aibă mai multe șanse să prindă minute și să-și demonstreze calitățile.

Pentru Giafer și Borcea vom încerca să găsim soluții bune pentru a-i împrumuta. Sunt jucători tineri și vreau să-i văd la lucru meci de meci”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și