Închide meniul

Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică! Ce a transmis clubul înaintea marelui meci cu Fenerbahce

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 19:49

Reclamă
Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică! Ce a transmis clubul înaintea marelui meci cu Fenerbahce

Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică

Marius Şumudică, în timpul unui antrenament / gaziantepfk.org

Gaziantep a transmis un mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică! Antrenorul român s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele săptămâni şi a fost chiar şi internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 şi pneumonie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, el a revenit alături de jucători de la Gaziantep şi a efectuat ultimele antrenamente înaintea duelului cu liderul din Turcia, Fenerbahce.

Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică!

Clubul turc a postat fotografii de la ultima şedinţă de pregătire dinaintea duelului cu Fenerbahce. În imagini apar Marius Şumudică, Junior Moraes şi Alexandru Maxim. Toţi jucătorii din lotul lui Gaziantep păreau extrem de montanţi pentru partida de pe teren propriu cu Fenerbahce

Mesajul transmis de Gaziantep a fost foarte clar pentru liderul din Turcia: „Suntem pregătiţi pentru Fenerbahce”, au scris cei de la Gaziantep pe pagina oficială de Instagram.

Gaziantep a efectuat un antrenament de o oră şi 15 minute. Potrivit clubului turc, Marius Şumudică s-a concentrat asupra detaliilor tactice.

Reclamă

Marius Şumudică s-a întors la antrenamentele lui Gaziantep

Presa din Turcia a scris despre revenirea lui Şumudică, iar jurnaliştii turci au fost impresionaţi de antrenorul român. În ciuda ploii abundente, Şumudică a ţinut un antrenament intens, înaintea meciului cu Fenerbahce:

„Revenirea lui Șumudică a fost uimitoare. Șumudică a fost prezent la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Fenerbahçe și a dat avertismente foarte dure jucătorilor sai, a spus că vrea să câștige. A avut un antrenament intens, în ciuda ploii abundente, a oprit frecvent antrenamentul și și-a avertizat jucătorii. Antrenorul român, care sufla la propriu, a declarat că nu o vor lăsa pe Fenerbahçe să câștige”, au scris cei de la telgraf.net.

Pe 14 ianuarie, Gaziantep va primi vizita celor de la Fenerbahce. Liderul are 50 de puncte, fiind la două puncte deasupra marii rivale Galatasaray, ocupanta locului 2. De partea cealaltă, Gaziantep se află pe locul 14, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și